Toysdaily 玩具日報

HT又自暴其短~Tony Stark's

回復 88# 東方無敵

咁你咪突顯出閣下係咩質素嘅人羅。
回復  東方無敵

咁你咪突顯出閣下係咩質素嘅人羅。
hk小文 發表於 2013-8-28 08:50 PM

所以我咪同你咁投契囉{:1_227:}
I still don't understand, this is certainly not a case 貨不對辨 since this one is at least 80-90 percent same as the proto.  If you think the proto does not look like RDJ, why bother order and then complain now?
相信樓主想做呢期嘅話題王。
係有計嘅,成功用呂良偉上位。
樓主在TD位已上
唔覺樓主有咩錯:38:

出得唔好講下都要比眾人唾罵,真係慘
TD質素真係參差左好多:54:
回復 92# 東方無敵

:34: :71: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
老老實實

MARKXXXIII個樣最神似
我擺明係D.
D.呂良偉支持者

冇啦啦買tony變左有隻偶像玩,好開心呀~
jerrychan 發表於 28-8-2013 08:15 PM

幾抵玩丫, 一隻FIGURE似兩個人,
TONY FANS,  呂良偉FANS都覆蓋晒~ 雙羸~

呀~長毛哥哥仲抵玩, 左邊面哥哥, 右邊面明哥, 正面湯鎮業, 3羸添~!
HT真有計, 一次過滿足3個願望~!:71:
回復 92# 東方無敵
師兄確係令人會心微笑{:1_220:}
幾抵玩丫, 一隻FIGURE似兩個人,
TONY FANS,  呂良偉FANS都覆蓋晒~ 雙羸~

呀~長毛哥哥仲抵玩, 左邊 ...
MAX 發表於 29-8-2013 02:26 AM

呂良偉+湯鎮業!?咁可以自組上海皇帝喎:(
所以我咪同你咁投契囉
東方無敵 發表於 28-8-2013 10:24 PM

師兄真抵死!忍唔住比讚你!:71:
已經考到第一, 只是不能攞到一百分, 都要受到批評, 將心比己, 你會開心嗎?
我唔玩ironman系列, 不致評呢個頭似唔似。
但之前Enterbay出黑23 O嘴Jordan 時, 我指出頭雕眼部視線不合擺jump shot pose時,
同樣受到一些人的不禮貌回應。所以很明白樓主心情。

香港炒玩具的不少, 當時O嘴Jordan在Ya拍就有~140個seller.
Enterbay唔會平比佢地, 原价入 + 入場券 + 排隊時間, 炒唔到兩三百上去都好可憐。
仲慘過后巷洗碗既時薪。想一想, 可憐可憐,算了, 氣也消了。
當然不禮貌回應, 不可負面評价,這裡已成風氣
我擺明係D.
D.呂良偉支持者

冇啦啦買tony變左有隻偶像玩,好開心呀~
jerrychan 發表於 28-8-2013 08:15 PM

哈~~ 睇完師兄的圖, 真係好似呂良偉!!
係呢度出個呢d post
你等俾人圍插死都得啦:he: