Toysdaily 玩具日報

HT又自暴其短~Tony Stark's

我都明白,炒家hold緊好多貨
加上玩家訂左,出到黎咁唯有硬食,
有種人入到黎就係咁討論我,再讚一讚隻野
我由頭到尾都冇話佢整得唔好,只係話似呂良偉
(佢地就一直話我又要玩,又要係到嘈)
只不過如果本野封面用番隻野頭會更好,
(或者用番佢之前作品頭都得,呂良偉就覺得最fit)
同埋話佢似呂良偉,我唔覺得係Negative,
我不知幾中意佢,(不老神話,大隻,型,跛豪同上海皇帝,簡直就係粵語片經典)
如果有人話我似呂良偉,我不知幾開心,可惜冇...
似唔似就好主觀者,反正我覺得似呂良偉幾正~
上面班人如果再係咁呃殺人地意見,人地話似XXX,總之唔係作品本人,
就係咁話人又要玩又係到嘈,果D自我中心,只接受讚賞認同既,咁依到就快變北韓~
老實講,個頭係有D「射尼眼」!:78:
幾抵玩丫, 一隻FIGURE似兩個人,
TONY FANS,  呂良偉FANS都覆蓋晒~ 雙羸~

呀~長毛哥哥仲抵玩, 左邊 ...
MAX 發表於 2013-8-29 02:26 AM

3面好犀利咩???? 年尾hottoys應該有新技術推出,引入transformer技術∼∼出6面獸系列1/6 figurine:71:
我都明白,炒家hold緊好多貨
加上玩家訂左,出到黎咁唯有硬食,
有種人入到黎就係咁討論我,再讚一讚隻野
我 ...
jerrychan 發表於 29-8-2013 01:17 PM

如果真係出上海法租界三大亨,其實幾吸引:57:
睇左之前甘多人留言,我反而覺得唔係炒家hold好多貨,而係你自己根本冇入想唱衰隻野(吃不到的葡萄是酸的),因為從一開始你偷人d相開post就証明你根本冇實物,so far 我身邊攞左貨既朋友個個都話正,我29號單未攞實物我評論唔到。但我就覺得點睇都唔似呂良偉law,睇黎係你自己太愛呂良偉了..........真金不怕紅爐火,隻野係唔得就唔得(好似之前mark7頭有冇甘多人讚?) 仲有唔知點解人你口口聲聲叫人接受你意見,但一有人持相反意見你就會立即鬧人.....唉
睇左之前甘多人留言,我反而覺得唔係炒家hold好多貨,而係你自己根本冇入想唱衰隻野(吃不到的葡萄是酸的) ...
k0001494373 發表於 29-8-2013 02:03 PM

下...D人話我又要玩,又要嘈,又話我冇貨等等...
乜原來係讚緊我架???
話隻野似呂良偉就係唱衰,咁一定要話佢似tony先叫唱好???
仲有我幾時見人持相反意見就立即鬧人
你都幾想像力豐富~k0001494373
k0001494373 : "我29號單未攞實物我評論唔到。但我就覺得點睇都唔似呂良偉law"
前言不對後面果句~~~k0001494373

算啦,我唔會再回依果post既野,
k0001494373回到要屈我(仲有唔知點解人你口口聲聲叫人接受你意見,但一有人持相反意見你就會立即鬧人)

多謝你屈我,我就唔會再回D屈人既回覆,你中意就屈埋我推阿婆出馬路
你成功啦,持相反意見既人又少一個,恭喜你

我check左3次,你應該唔會認為我又係鬧你,
最後祝你阿娘身體健康,早日添丁~k0001494373
哈哈,真係膠人開膠post!!!  你呢個人真係好好笑,笑死好了!!!  亦唔會再睇同回膠post, hahaha
有咩好嘈姐,言論自由,互相尊重咪好囉,玩下玩具之嘛
回復 106# jerrychan

手痕check check, 又係大約140個trade 係ya拍, 甘橋^^
原來prepaid 8魚, sell1k左右,班炒蟲梗係插ching啦。
其實唔少人睇左你個pose, 同意or 部份同意而冇回姐, 成萬hit, 勁。

今日我反而覺得我地作為玩家應share多D意見。
唔好怕班炒蟲胡亂評擊而影响唔出po。點解唔出?反而出多D!

什麼用其他人的相冇品?這類意見po, 我完全不覺得要用自己拍D相。
你唔係用其他人的相說成自己的,評論的是用作參考圖。
什麼又要玩又要彈??一隻2k嘅玩具, 玩家有要求、有批評有幾奇??
玩家講出唔入手既理由, 對出產商亦係好事。
回復 110# jerrychan

哈哈  你呢張圖超似花生友

笑到我訓係度:34:
支持不同見解, 互相respect 就ok
就算有正返意見, 都可以和氣討論, 但好可惜, td 的 12吋討論區 , 經常成為罵戰勝地...............