Toysdaily 玩具日報

HT又自暴其短~Tony Stark's

香港係一個開放社會,我地包容任何人既意見,不過 TD 係咪咁就不得而知。
TD其實係香港縮影{:1_203:}
香港係一個開放社會,我地包容任何人既意見,不過 TD 係咪咁就不得而知。
老孫 發表於 29-8-2013 04:18 PM

自從td整個所謂閒聊區,我已經覺得唔係
冰封三尺,非一日之寒,唔係樓主勁,只係之前未必有咁多會員好似樓主咁有能耐啫,我都繼續做cd rom算啦
回復 120# good886

呢句真,
台灣,大陸的FIGURE討論區,
大部份CHING都會和平討論,

絕不會見有人有反意見,就有一班人出唻同你講"唔中意就唔好買囉"
老孫 發表於 29-8-2013 04:18 PM

「又要玩、又要批評」、有何問題??:38:
唯一問題可能係楼主用他人既相、可加番「用。。図作参考」。
話人「儍仔」等等、去攻撃寫post果個班師兄、点解要甘??楼主去批評下隻玩具、果班師兄即刻去挿楼主、是何心態???真係吾明。。。。。。果班挿反対意見既師兄方便係度講一講自己既想法ma??
回復  good886

呢句真,
台灣,大陸的FIGURE討論區,
大部份CHING都會和平討論,

絕不會見有人有 ...
E神 發表於 29-8-2013 04:34 PM

TD既新會員好多都係無理取鬧
人數越來越多,越顯得TD版主既管理不善
以前申請AC要等到版本某D認證先至可以發言
依加唔知係咪改左,風氣唔係太好
「又要玩、又要批評」、有何問題??
唯一問題可能係楼主用他人既相、可加番「用。。図 ...
BatIron 發表於 29-8-2013 05:09 PM

你既論點好理智:78:

真係唔明插樓主既人有咩心態
撐言論自由, 撐樓主

樓主批評玩具, 但其他人就人生攻擊
我又唔明,呢個post又無移,又唔河蟹嘅??
其實有付面意見係唔得架咩?
消費者只能有讚無彈嗎?
有要求至有進步吧!
See, many Brothers support your post ^ ^
反對樓主嗰啲就係HT打手?佢地唔可以有反對樓主嘅意見?咁樓主會唔會係EB打手呢?
唔岩聽咪唔好回lo,又要睇又要唔中意人地講既野,但又要回,上面班人咪又係自暴其短
jerrychan 發表於 27-8-2013 09:44 PM

用番樓主嘅講法,「唔岩聽咪唔好(出post) lo,又要(出post)又要唔中意人地講既野...」
其實我睇咁多forum ,都係得呢個post 插tony 似呂良偉姐,,好多Post都讚多過彈,,洗乜咁在意引發罵戰咩,外國forum 更肯定唔會話似阿呂卦,HAHA
「又要玩、又要批評」、有何問題??
唯一問題可能係楼主用他人既相、可加番「用。。図 ...
BatIron 發表於 29-8-2013 05:09 PM

right:)