Toysdaily 玩具日報

查看: 52991|回復: 179

HT又自暴其短~Tony Stark's

依本野只會令我覺得相比下一D都唔似,好心封面用番呂良偉算啦...

都唔明,又要玩,又要彈,玩得咁無癮玩來為乜???
每個玩家對每隻玩具有意見及批評係應該嘅。
不過樓主玩到咁灰咁失望,不如聽小弟勸告,勿再玩HT嘅產品喇,以免再令閣下難受。
我當佢呂良偉玩咋,起碼自我感覺良好~
儍仔一路鬧,一路玩,又一路買!真係貼晒題⋯自暴其短!:34:
頭像被屏蔽
其實你好唔好意思囉人地D 相黎開post?

唔岩聽咪唔好回lo,又要睇又要唔中意人地講既野,但又要回,上面班人咪又係自暴其短
呢度好多HT打手呢∼
都唔明,又要玩,又要彈,玩得咁無癮玩來為乜???
emilykls 發表於 27-8-2013 09:16 PM

師兄問得好 ! 真係要問下自己 , 玩玩具為乜 ?
回復 10# jerrychan

{:1_208:} 我都好想問呢個問題
呢度好多HT打手呢∼
Toys_fan 發表於 27-8-2013 09:47 PM

吾好下下都話人打手 , 我都想講好耐 , 呢度吾知幾時變成插隻野衰既就係正義 , 讚既就變成打手 , 話人打壓言論 , 下下話人五毛 / 打手 , 咁又係言論自由咩 ? 小弟多言 , 不喜隨便插 :57:
公道自在人心...如果你地話玩玩具,一定要認同間公司作品,而唔可表達不滿,否則就係玩得無癮??...我覺得就係用成千銀訂完番黎但唔知出黎似唔似果個演員,先係玩ht最過癮地方...
好可惜,呢隻唔似,但我會當佢呂良偉咁玩...
吾好下下都話人打手 , 我都想講好耐 , 呢度吾知幾時變成插隻野衰既就係正義 , 讚既就變成打手 , 話人打 ...
dvddvdhk 發表於 27-8-2013 10:11 PM

師兄算啦,反正有d人覺得唔一齊插HT嘅人就已經係打手,咪由得佢地點講囉,反正玩得唔開心嘅又唔係我地,我地繼續開開心心咁玩我地嘅玩具算啦。