Toysdaily 玩具日報

HT又自暴其短~Tony Stark's

我當佢呂良偉玩咋,起碼自我感覺良好~
jerrychan 發表於 27-8-2013 09:33 PM

你都話自我感覺良好...咁就得啦~
玩住黎妖咁又何必呢:38:
老實說頭雕只要不要太誇張的不像我大部分都還是可以接受
有個幾分神似我就很開心了
但是我不太喜歡HT一直以來的行銷模式
官網圖跟實品圖落差過大
永遠無法從預售的官網圖知道你到底買了什麼
只能等實品貨到了才能一辨究竟
總有種被欺騙的感覺
感覺不太好:67:
完全脫離討論玩具,樓主話唔似,你可以話接受,但話樓主乜嘜物物,咁究竟是誰問題?
話說回來這個又算不上垃圾,除了樣,其他都好細緻,情境一流
我覺得今次HT交足水準囉!!{:2_264:}
大家審美標準個個不同,觀點不同,要求不同,接受程度不同,玩玩具姐,說出自己意見就夠,不必要求人家唔好玩,玩就唔好嘈唔好買,開心d啦
其實呢,IM2/Avengers 去到IM3,Tony個髮型同鬚都變左。呢一隻明顯係IM3造型,本書就明顯係IM2果陣個look,加上公仔vs真人,有差距都算正常。

如果師兄睇翻IM3果d劇照,就會發現呢次個頭雕算出得幾OK,雖然吾會去到勁似的地步,但同“呂良偉”就差好遠Lor。

利申:無訂呢一隻
1.無實物唔可以插
2.有實物中左伏想插咁當初做咩要訂
神又你鬼又你,真係無敵

原來玩12想"像真"已經進 ...
Code 發表於 28-8-2013 10:54 AM

快 d 交個報告比我 {:1_203:}
當初個辦已經係咁"呂良偉"架喇:p, 樓主又出手去訂既?, 真係諗唔明, 定係本身係呂良偉FANS?
今次這個還不錯吧
老實講 這些公仔1牛幾一隻成set野有齊都算係咁啦
雖然唔係話個樣似到十足十
但起碼都唔會話見到都唔知邊個先
師兄們有見過一些神級repaint的售價嗎?
淨頭雕個價夠買兩set公仔玩了
我明白係人俾左錢都想得到更完美既野
但最後都係都係一句 "一分錢 一分貨"
老實說頭雕只要不要太誇張的不像我大部分都還是可以接受
有個幾分神似我就很開心了
但是我不太喜歡HT一直 ...
tenjow 發表於 28-8-2013 11:17 AM

ching講得很好, 如果現在的成品就是當初的樣版 , 我相信自己訂的機會還是大的.

只是看到成品, 感覺有一點點出入, 就算ht再多給其他parts, 都沒用

支持ht還是 將成品的圖才放上網給客人參考, 再開訂, 這樣大家都公平點

其實我把ching 和電影照組合下,應都5算太走㨾 border=0 />
頭像被屏蔽
依隻要成1730,咁既價錢講下又唔撚得?:38:
回復 66# venson8789

絕對認同 唔同做型  你話貨品做型係用雜誌做型黎做就話有得比姐
原來冇實物,唔俾開post...唔怪得哥哥D似唔似post冇左咁多啦...我明啦
jerrychan 發表於 27-8-2013 10:29 PM

用人地相又無講明,即係偷相啦~已經無道德在先.
你上面話玩玩具唔一定要認同間公司作品]云云
講咩啫?你都無實物即係無玩過啦~扮晒係玩家.懶係受害者咁.
你唔一定係打手,但肯定係隻膠吹抽水怪