Toysdaily 玩具日報

HT又自暴其短~Tony Stark's

吾好下下都話人打手 , 我都想講好耐 , 呢度吾知幾時變成插隻野衰既就係正義 , 讚既就變成打手 , 話人打 ...
dvddvdhk 發表於 27-8-2013 10:11 PM

師兄算啦,反正有d人覺得唔一齊插HT嘅人就已經係打手,咪由得佢地點講囉,反正玩得唔開心嘅又唔係我地,我地繼續開開心心咁玩我地嘅玩具算啦。
樓主話唔似唔係問題,但你用人地d相開post, 到底有冇實物係手先?
我唔明樓主做咩咁想玩呂良偉,好似說了好多次
真係似阿呂多過tony????
樓主話唔似唔係問題,但你用人地d相開post, 到底有冇實物係手先?
kenso23 發表於 27-8-2013 10:25 PM

原來冇實物,唔俾開post...唔怪得哥哥D似唔似post冇左咁多啦...我明啦
ht最近攪乜,之後改辦修改後明明好好地,大貨又出事了……………………
其實呢隻都唔錯吖,如果呢隻係大貨我覺得佢OK喎

呂良偉又好,Tony Stark又好,希望樓主真心可以享受呢件玩具其他嘅優點啦。
仲有好彩1/6figure有得換頭雕,其實樓主都可以自制一個或出面買一個更似嘅Tony頭雕換上去,總好過玩呂良偉Armor test吖,哈哈。
最出事係對眼,貓女搞一搞對眼即刻加分,我諗依隻都要搞搞佢~
我真係唔明點解呢一排多左為數不少"玩具鑒賞家", 要以百分之百像真為"奉旨", 例如滿大人入面件t-shirt冇印花就完全唔掂, tony個頭似少少呂良偉又唔ok, 咁以前d medicom 拉打人個個樣似"朱江", 買左哥d 兄台咪要撞頭埋牆? 以滿大人為例, 當今天下你搵到間廠以千零蚊價錢整到靚過佢嗎? hottoys都唔ok我覺得唔應該再買玩具啦...
我攞咗貨,玩咗12" 十幾年,覺得呢隻唔錯,除了眼珠欠了點神態。合格有餘。
都唔知你有乜好鬧
個頭做到咁嘅水準已經好好
乜野叫自暴其短,你用把囗講就叻
我真係唔明點解呢一排多左為數不少"玩具鑒賞家", 要以百分之百像真為"奉旨", 例如滿大人入面件t-shirt冇印花 ...
Macao-Seiya 發表於 27-8-2013 10:35 PM

冇人話似呂良偉唔ok,我只不過話果樣似呂良偉,本書就唔好係tony...咁好大反差架嗎...
我冇唔滿意依隻tony,唔好屈我同其他人!!!
比mk7唧好,ok啦          ~~
都唔知你有乜好鬧
個頭做到咁嘅水準已經好好
乜野叫自暴其短,你用把囗講就叻
playcat 發表於 27-8-2013 10:39 PM

我有鬧咩???
話佢似呂良偉就係鬧呀
我成日俾人話似劉華,咁咪者係我成日俾人鬧???
依到D HT支持者,真係有D思覺
原來冇實物,唔俾開post...唔怪得哥哥D似唔似post冇左咁多啦...我明啦
jerrychan 發表於 27-8-2013 10:29 PM

The point is, it is perfectly fine to start a thread without the figure in your hand (but didn't you claim that you were 'playing' with it, as another actor), but to start a thread with someone else's picture, WITHOUT having his permission, is a totally different topic.