Toysdaily 玩具日報

HT又自暴其短~Tony Stark's

The point is, it is perfectly fine to start a thread without the figure in your hand (but didn't ...
chanedw 發表於 27-8-2013 10:44 PM

あなたはファン中国人の友人、死んだ外国人を話す、これは香港です
如果樓主早六七年玩ht…唔知會唔會嘈到上街呢?
又要玩,又要彈,玩得咁無癮玩來為乜???
乜你地落訂個時就已經預左自己比成千幾二千蚊係會買到件同個辨差咁遠ge貨ga la?
あなたはファン中国人の友人、死&#1243 ...
jerrychan 發表於 27-8-2013 10:46 PM

What an idiot... great thread title by the way, describes you perfectly.
好老實講,平心而論個TONY頭已經比之前個D好左好多,愈來愈似,但係真係完全似到真人咁又未到,HT仍有進步空間{:1_205:},呢隻始終係玩具無可能100%同真人一樣,唔鍾意咪唔好買LO,玩玩具係FOR開心姐,何必要玩到好似受氣咁呢,放鬆D啦香港人,唔岩聽唔好插我,長氣左Tim:42:
我當佢呂良偉玩咋,起碼自我感覺良好~
jerrychan 發表於 27-8-2013 21:33

搵唔搵到 1:6 "霧 fok" :34:
如果樓主早六七年玩ht…唔知會唔會嘈到上街呢?
地獄滾球 發表於 27-8-2013 10:50 PM

又要講多次,我冇嘈呀,
   我係話佢似呂良偉呀,而且我好鍾意佢似呂良偉,得未???
   感謝國家,感謝黨,感謝HOTTOYS出隻咁既呂良偉俾我玩,OK?
唔係完全唔似,只係HT想留一著…唔想雕太似…今次雕太似下隻tony點超越今次雕工

Please.  I don't blame HT does not care about HK collectors.  

By the way, even RDJ himself does not look like the one on the magazine cover in IM3 movie!!
其實每一件產品總有人讚、有人彈,件產品似唔似、好唔好,每個人嘅觀點都會有唔同!無須要對方認同自己嘅觀點而引發爭論,有啲師兄對產品不滿而作出批評,係可以自由表達佢嘅感受!Hottoys嘅產品我亦有讚有彈,純粹表達自己感受,最重要係平台可以表達唔同聲音!講真,我對T800和Black Widow真係有啲不滿,同個辦對比真係有出入,但依隻Tony Stark,我真係幾滿意:71:(純個人感想,不滿的師兄隨便插):51:
戲裡Tony Stark係棕色眼.....點解要藍d:(

眼珠可以藍返少少同埋返少少....
heewing 發表於 27-8-2013 09:16 PM
暑假仲有幾日先完,開開心心玩埋佢啦!似又好吾似又好啦!!
回復 37# jerrychan

佢地就係覺得一有人講下意見, 就等於係嘈,罵,插 佢地專貴的HT公司,
所以呢區就成日引發罵戰了:38:
:67:相對過去的頭雕已經又再進了一小步~~~!
呢隻頭雕大貨同個版都冇乜走樣OK喎