Toysdaily 玩具日報

HT又自暴其短~Tony Stark's

好就讚
唔好就彈
此乃正常現象,請放心享用:78:

並唔係

讚 = 打手、HT痴、炒家
彈 = 完美主義、乜都插、憎HT

(當然,唔排除有呢D人既存在)
最後,此乃個人意見貼文
並不代表TD立場:)
如有雷同 實屬巧合

~劇終~
回復 165# rilplsc06
你個post睇落啲討論和平同客觀得多。

回復 166# TIM仔

最慘個班人唔係讚ht,而係一見到有人彈ht,
就出唻攻擊彈ht的ching,
呢下先令人反感。

我之前都有間中有分享下劣圖,
不過依家真係愈來愈多人中意以發起罵戰,串人為樂,
都已經冇心機分享了。。。。
回復  TIM仔

最慘個班人唔係讚ht,而係一見到有人彈ht,
就出唻攻擊彈ht的ching,
呢下先令人反 ...
E神 發表於 30-8-2013 01:38 PM

之前係閒聊區發個帖 , 問T800 / ironman MK2 有沒機會出12" 合金?
就比D自以為 口才了得 的人狂串 ,  按舉報投訢 , 版主又吾理 , 以後都吾夠膽開 post 做 DVD rom 算

http://toysdaily.com/discuz/thread-208730-1-1.html

.
回復  Wtong23

你搞清楚咩叫討論先啦,係有班人叫樓主以後唔好再玩 ht, 又要玩又要嘈!
我想問同哩類人 ...
ar_yu 發表於 30-8-2013 09:16 AM

I think it goes both ways.  A lot of those who so call support  樓主 have bad attitude on their own as well.

If you think those phrasing such as  HT又自暴其短 or like to call those who is arguing against them 愛hot 之聲 a peaceful discussion, I have got nothing to say.
回復 169# toys991

都係架~講錯少少野 都會比d好串既字眼回應返你
回復 171# vin_tg56

鍵盤戰士,以串人為樂:42:
睇晒呢個post後,我覺得而家TD12"討論區同以前變左好多,以前可以討論下玩具,但而家變左12"相作品區.其實大家都有自己的觀點,講出黎大家分享討論下啫,如果只可以容納一種聲音,討論區的意義就失去了
回復 169# toys991 7

喺度同師兄充心講聲對唔住,小弟其實原意只係想搞下爛gag, 無諗到你可能睇左會覺得唔舒服,我下次出聲前會多再三思。希望你接受我嘅道歉!
回復 170# Wtong23

有班人係以串人為樂,依家係有人話人傻仔先,先撩者賤而班人係容不下我地講ht一句壞話係的的確確有哩種人存在係討論區!
其實睇左咁多大大既post ,我都覺得個頭唔似
利申:訂左未拎
回復  Wtong23

有班人係以串人為樂,依家係有人話人傻仔先,先撩者賤而班人係容不下我地講ht一句 ...
ar_yu 發表於 30-8-2013 07:18 PM

其實可以List左鐘意串人D用戸??講真点解要話人「傻仔」、叫人「吾好玩」去針対一個人?完全吾意識下去尊重他人。
回復 174# Notez

Ching我欣賞你,雖然係無心之失,但肯承擔返,成熟的表現,讚!
回復 177# BatIron

我覺得唔好以暴易暴了,唔理睬是最好辦法,因為我覺得話你、糾正你係袋錢入你袋,係網上亂up以為好過引,遲早出事,我們又何必同佢地計較呢
回復 178# 交叉人

多謝ching欣賞,其實我自己上得黎,都係想揾志同道合嘅人一齊分享下大家嘅玩具或作品,我自己亦都唔鐘意果啲剩係為踩人嘅人,畢竟每人都有唔同嘅睇法,應該互相尊重包容,我地先可以突破自己嘅盲點,學到更多嘢,所以如果唔小心踩親人,咪say sorry lor, 無為搞到大家ac阻阻,當然,批評唔係唔得,但係惡意嘅就唔該收皮。最後,我嘅目標係同各位ching做好朋友,希望大家會接受我啦!