Toysdaily 玩具日報

HT又自暴其短~Tony Stark's

睇完咁多人回你........其實好簡單, 只係一樣野, 你話果條女靚, 我話唔覺喎........咁有乜好拗呢....多餘!
成日話不可批評 HT, 但一開首便什麼自暴其短、無誠意、貨不對辦,垃圾……請問,這叫“討論“嗎?不一定要你支持,但要彈並不是求其一句似邊個邊個就算呀麻?HT 質素都叫低,真懷疑說這話的人見過高質素未?當然是沒見過啦,如果他們真的見過,而又知道價錢,那會說得出這些言論。
成日話不可批評 HT, 但一開首便什麼自暴其短、無誠意、貨不對辦,垃圾……請問,這叫“討論“嗎?不一定要你 ...
hk小文 發表於 2013-8-28 01:40 PM

見識過hottoys哥哥真係高質數~~~一水比一水像真,小弟真係無言以對:71:
只分"挑剔玩家"與"不挑剔玩家"
無對錯
花錢花得開心、滿意比較實在
只是有些人嫌棄到不行又無法接受,結果還是繼續買,實在難以理解
建議也別在繼續預訂下去買,相信錢有更值得花費的地方
其實大家接受頭雕真實度不同
有些人覺得順眼就收貨
有些人追求真實感
如小弟都是追求真實感之人
覺得T800從沒一個阿諾頭雕得似
甚至joker2.0都未及滿意
所以都没有訂了
這隻tony stark從貨辨開始都不算很像真
所以有兩極意見都不出奇
但應該尊重各方面意見
可讚可插
讓其他玩家平衡各方面再決定是否入手
都是造福TD各位玩家~
見識過hottoys哥哥真係高質數~~~一水比一水像真,小弟真係無言以對
東方無敵 發表於 28-8-2013 01:47 PM

質數?2,3,5,7,11,13,17 就係質數勒!
不過同隻. Figure 有咩關係呢?

就算杜沙full人立象館的立象, 有很多都不似真人, 所以ht的訂貨樣版像真度還可以

但是希望ht能夠, 大貨跟樣版不要相差太遠, 又或者, 如果沒有信心大貨同版相同, 不如改一改銷售方式, 將大貨的圖給大家看, 大家接受的, 才去訂.

有時頭雕既然做不到樣版預期的水準, 不如實實際際的給客人知道, 您能生產的水準是多少, 大貨會是怎樣, 待客人決定訂不訂, 我覺得公平一點.
如果對自己有信心, 唔接受預定, 直接賣現貨囉.
睇完咁多人回你........其實好簡單, 只係一樣野, 你話果條女靚, 我話唔覺喎........咁有乜好拗呢....多餘!
arde2046 發表於 28-8-2013 01:36 PM

正如d人覺李家欣好靚,但有人話唔覺,所以係各有要求,我都覺得ironman3 ge tony唔似ironman1,所以仲有乜好嗌,但如果唔衰過版,咁仲有乜好講?!
非常之正斗呀,流晒口水
樓主應該係以下既其中一種人
a. 見到實物圖覺得好靚,又冇訂,諗住踩下佢意圖低價入手
b. 成為異見份子,一萬人入面既反方,想o係td一炮而紅上位
c. 右腦出現問題,明明隻野雕得幾差都好,冇8成都有7成似tony,偏偏睇成係唔知有冇1成似既呂良偉
無論你係邊一種人我都會接納你
樓主應該係以下既其中一種人
a. 見到實物圖覺得好靚,又冇訂,諗住踩下佢意圖低價入手
b. 成為異見份子,一萬 ...
ase 發表於 28-8-2013 05:28 PM

我擺明係D.
D.呂良偉支持者

冇啦啦買tony變左有隻偶像玩,好開心呀~
質數?2,3,5,7,11,13,17 就係質數勒!
不過同隻. Figure 有咩關係呢?
hk小文 發表於 2013-8-28 02:08 PM

你咁醒嘅,你部知道隻figure似質數,心同感受到!!!哥哥質數為7~19~79~167等....小弟都覺文兄你有哥哥咁嘅質數!!!:71:
回復 87# jerrychan
有意思!
就算杜沙full人立象館的立象, 有很多都不似真人, 所以ht的訂貨樣版像真度還可以

但是希望ht能夠, 大貨跟 ...
good886 發表於 28-8-2013 02:32 PM

睇過報道, 好似係HT出左第一個貨辦之後會再雕, 改善o下個頭形
但有時最後個頭會有唔少人覺得差過原本o個個

所以我覺得HT可以試o下放個新頭雕出黎俾人望先, 然後再俾人投票, 限期結束之後邊個頭多人投票就揀用邊一個
可以只限有訂貨o既人投票(輸入單number), 或者分有訂貨同無訂貨兩條隊投票