Toysdaily 玩具日報

HT又自暴其短~Tony Stark's

回復 3# heewing

小弟自行 PHOTOSHOP 左眼珠,
加大小小, 即時感覺會好好多,

怖情況同cat女一樣,,,,
可能又要搵帥父幫手了,,,,,
我覺得好似了了了了了了了了了了了了:)
其實每一件產品總有人讚、有人彈,件產品似唔似、好唔好,每個人嘅觀點都會有唔同!無須要對方認同自 ...
papay 發表於 27-8-2013 11:18 PM

完全認同!其實無咩好嘈,每個人既價值觀都唔同,唔可以淨係用你自己既準則去同其他人比較

其實意見唔同好平常,但就唔好將自己想法強加去人地身上
就算我點唔同意你嘅睇法但我亦應該尊重你的聲音
罵戰發生係因為有人要去攻擊人地睇法,其實有讚有彈先叫討論嘛
想撩交打其實一句粗口就夠,有人要玩謾罵對方亦無需同你講道理
講返玩具,其實哩隻睇落幾好玩,個人認為如果有埋外盒圖中衫抽上果件零件就更有型
頭雕今次算幾好,不過個人就鍾意一二集Tony個樣多D,不過哩個係電影造型問題
配件就真係交足貨,冇訂到不過真係有興趣入返隻,此刻等待迎接1/4 Batman的心情太重:57:
这款头雕尚可接受....总好过 Storm T 。
変な日本語をはなすな、お前はおかしいぞ!
Your Japanese is damn non-sense and not correct, better change to English or Chinese here.

回復 31# jerrychan

其實可能樓主只係一個打手
佢自己都認左自己連實物都未有 都吾知佢有乜野好插
依本野只會令我覺得相比下一D都唔似,好心封面用番呂良偉算啦...
jerrychan 發表於 27-8-2013 09:02 PM

師兄 ! 算啦 ! 自問由第一集已經好愛 ironman , 原本呢隻好想買 , 但見到個頭雕咁唔似樣 , 我都無訂 !!!
頭像被屏蔽
我覺得係銷受手法同生產出事, 令客人對ht不滿, hy出名出貨遲, 客人越等得耐, 越對貨物質數要求高, 可能因為時間係金錢, 比左咁多時間佢做野, 應該有同時間相對的質數. 如果貨不對辦, 被人呃既感覺更大.
註: 等左隻1/4 batman成年幾, 佢千其唔好出事呀.
1.無實物唔可以插
2.有實物中左伏想插咁當初做咩要訂
神又你鬼又你,真係無敵:$

原來玩12想"像真"已經進化到係 "奉旨"行為, 難怪日日講大話都做得高官:help:

又要玩,但唔可以彈,姐係出街食飯但唔可以彈,難怪今時今日香港投訴都要道歉:68:

唉呀,我唔覺意拉埋少少政治來講,都係潛水先:43:

btw香港人聽下相反聲音唔駛死既,另外
覺得呢隻tony個頭差咪欣賞下其他野lo body,地台etc...
睇優->缺,會開心d:43:
頭像被屏蔽
買還買,
彈還彈

樓主有佢自己既意見
無必要聲討
同埋而家HT唔係賣現貨
係先收訂再出之貨

好多時同個版有出入, 咁都唔比彈會唔會太過和諧???
咁樣HT邊會有進步?
睇首輪post其實同辦有九成似,只係眼珠比起辦細左一圏。

HT近呢一年眼睛成日出事,一時就射哩眼,一時就三白眼,一時就細眼。其實如果用嚟印眼的機械係出左問題的話,就好心諗諗辦法解決啦。

睇樓主大頭相, 的確係肥咗.. 但唔知係唔係影相距離太近所至

我諗今次好快封POST拉人, 呢度係唔比批評贊助玩具商, 例如HT 3A等. . 好彩樓主嘈HT, 只係幾個網民串下你..

如果你鬧3A, 應該已經死咗..