Toysdaily 玩具日報

查看: 11869|回復: 12

[個人收藏] 個人收藏---恐龍戰隊--龍皇連者--獸奏劍

希望盡可能收齊20週年的產品,藉此找回童年回憶
暫時發現6種音效,直接按劍柄上的3鍵會有打鬥或揮舞聲
吹奏口是另一個鍵,按下再配合各3鍵會有召喚,攻擊或是美版POWER RANGER主題音樂

精美包裝(其實內部還算簡陋)

24K 鍍金:36:

18吋長.....真正1:1

好精緻!恭喜師兄入到好物:77:
師兄,哪裡能買到呢?我找得很苦啊?求告知
GOOD BROTHER~~~~~~~~~~~
第一次覺得美版嘅Power Rangers竟然好睇過日本原版,可能我感覺日版d演員真係可以講係奇裝異服,加上d主角又冇個好樣,個個都好7,相反美版Pink Ranger Kimberly幾靚女,Red Ranger Jason好大隻又有型,Green Ranger Tommy馬尾男真心型過日版果個~

但只覺得係第一輯Power Ranger比較好睇,之後果d都唔掂,最差就係打鬥場面直接剪接日版就算,但係點都好過美版Masked Rider RX,搵條極度瘦弱嘅鬼仔扮南光太朗,而光太朗本身慘被剪接成鬼仔嘅替身~~~
回復 3# Jogshum

這個只能在美國加拿大找到
你一提起Pink Ranger Kimberly,我細細個睇果時已經覺得呢個姐姐好靚
宜家睇返依然好正:D
回復 6# cergo

Ching, Y 拍13魚都好高價喎
回復 8# 歐叉猛

其實預人議價
同埋運費都唔平,差不多了
我昨日都在美斗訂了
你一提起Pink Ranger Kimberly,我細細個睇果時已經覺得呢個姐姐好靚
宜家睇返依然好正
野比大雄 發表於 11-3-2014 03:28 PM

咁多輯美版Power Rangers, Pink Ranger Kimberly仍然係最正果個, 好鬼sexy~~~ {:1_221:}
正野:43: 舊設計加起新模真係正好多:$
可惜發售價錢都幾進取下
睇返近年海賊唔錯 其他真係麻麻地:oh:
今年無論機械人 服務 武器都好唔得:70:
正野 舊設計加起新模真係正好多
可惜發售價錢都幾進取下
睇返近年海賊唔錯 其他真係麻麻地
今 ...
Leo_fat_guy 發表於 13-3-2014 10:22 PM

海賊我自己覺得麻麻地,五位男女角都比侍戰隊遜色,可能真劍pink實在太靚,Gokai Pink被比下去了,反而鍾意Gokai Yellow多d,但都比唔上真劍黃~

無論演員,機設同故事,小弟覺得侍戰隊係近年最好睇嘅一部~