Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 【夢想可成真,人人都係蝙蝠俠】Soap Studio TDKT - 1:12 RC Tumbler

bonna 發表於 11-9-2015 12:46 AM
唔知佢會唔會出arkham knight個架,其實個架都幾正

會出,like就準備定$$$$了~~
孫行者 師兄~~~~~~~~

只見你有幾張開箱相, 袋都未折, 唔夠喉

快D SHOW 出黎影多D 美圖,,,,,~ ,,分享下~~

好想感受下 好與不好,~,,,,,,, 威龍 網上找到既相少之有少,, 好似無人咩人買咁
見batman fans回Dick兄的話, 感覺佢仲未開隻figure來玩過, 因為只引述官方描述
cbyn 發表於 11-9-2015 02:56 PM
孫行者 師兄~~~~~~~~

只見你有幾張開箱相, 袋都未折, 唔夠喉

佢真係好鐘意"威龍"果隻下........應該入O左唔小貨.......要出貨就難免要四圍宣傳下:p........如果佢未賣哂, 應該可以影俾你睇O既.............{:1_374:}
who care the Dragon Model tumbler ..............  X3

孫行者師兄周圍唱衰 Soap 部車而不停 sell Dragon 果部 , 都好明顯下 .........

利申 : Soap 老闆係我朋友 , 架車開發我有份比意見

RRAAYY 發表於 10-9-2015 11:44 PM
I bought all tumblers except the Dragon Model one ....

hey .....我想支持的
Dr.AL 發表於 11-9-2015 03:46 PM
孫行者周圍唱衰 Soap 部車而不停 sell Dragon 果部 , 都好明顯下 .........

利申 : Soap 老闆係我朋友 , ...

師兄我知個前輪可以拆換,不如建議出set厚身車輪parts 只for display用only....我第一個比錢...:shy: 我勁鍾意soap呢架係覺得個前輪爭少少厚度...改埋就perfect....
takeshi 發表於 11-9-2015 04:03 PM
師兄我知個前輪可以拆換,不如建議出set厚身車輪parts 只for display用only....我第一個比錢... 我 ...

多謝takeshi師兄意見 , 等我話俾 Adran 聽 , 不過要等佢地去完 STGCC 先 ……..
takeshi 發表於 11-9-2015 04:03 PM
師兄我知個前輪可以拆換,不如建議出set厚身車輪parts 只for display用only....我第一個比錢... 我 ...

我早前都sent過這個建議俾佢地, 希望事成啦
go-go 發表於 11-9-2015 03:09 PM
見batman fans回Dick兄的話, 感覺佢仲未開隻figure來玩過, 因為只引述官方描述

你講得o岩,我仲未開隻Figure黎玩,平時由朝做到睌無乜時間影,但係我自己好清楚威龍隻BATMAN全身關節都係用波Joint
Dr.AL 發表於 11-9-2015 03:46 PM
孫行者師兄周圍唱衰 Soap 部車而不停 sell Dragon 果部 , 都好明顯下 .........
利申 : Soap 老闆係我朋友 ...

係度我要講聲Sorry先:64:,可能職業病,本身做開玩具/Figure哩行成日都要Sell o野比客:(
孫行者 發表於 11-9-2015 04:26 PM
你講得o岩,我仲未開隻Figure黎玩,平時由朝做到睌無乜時間影,但係我自己好清楚威龍隻BATMAN全身關節都 ...

咁你問左BRUCE個PANEL邊款佢揸過未呀? 認真想知喎, 你同佢咁FD底