Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 【夢想可成真,人人都係蝙蝠俠】Soap Studio TDKT - 1:12 RC Tumbler

我都唔明有乜好爭強好勝,{:1_375:}
玩具你有你鍾意,我有我喜歡就好了,:38:
點解要好似特首咁專制唔比人地鍾意其他廠出既野?:70:
重要一定係你鍾意既先係最好呢?:47:
SOAP係1/12,可以同其他廠出既1/12一齊玩,重有得搖控行車,有鏡頭,可互動玩,呢幾樣野先係此商品既核心價值.{:1_377:}
威龍係1/9,無錯,佢會跟得足D,但1/9商品一定出得比1/12小,再加上佢只可以陳列(你自己用手推來玩另計),所以根本唔同市場,唔可能咁比較,:ar:
你唔會白痴到用SHF BATMAN同PLAYART BATMAN比較呀?:he:
至於價錢,玩得幾千蚊玩具都唔係差一千幾百開唔到飯既人(你係又另計),有錢就買,無錢埋唔好買啦...:angry:
鍾意既又點會計較唔買呢架就可以買兩架乜乜呢D咁幼稚既數呢?:49:
我買架跑車返來改一改條喉,換曬D軚軨,加補品都要幾萬蚊,唔通又要計性價比?要計,就唔好玩!!!唔玩,永遠係最抵既...:74:
TO: DICK大:64:
其實真係唔洗理佢,你由佢自己講飽佢啦,我地有眼睇架,邊D係好,邊D係自己鍾意,唔係其他人講兩句就動搖到既,:36:
我唔會再回佢架啦,由佢自己講晒佢算...:34:
who care the Dragon Model tumbler ..............  :x
I bought all tumblers except the Dragon Model one .... :!
唔知佢會唔會出arkham knight個架,其實個架都幾正
呢部我都有買,係正既~~
不過我係珍藏版,唔係會場限定版,無夜行裝:help:
個飛標可以控制到大台果D LED燈,有無玩過??? :p
我都後追左個會場版 雖然唔小心輕到側面車頭爛左條管 同比工人抹野果時唔小心整爛左一個地台燈 但總括黎講真係好好玩
開到車門 開到燈 郁到尾翼 又用到MIC 又拍到片 又有聲效 又可以加速尾部著燈有埋聲 都夠爽夠屈機啦
佢攻擊模式易控制得多  同埋如果佢側面 同 尾翼既料 加強就更加之好
或者希望有神人可以改裝黎玩:help:
果然美圖!!!!!!!!
bbq1120 發表於 10-9-2015 10:53 PM
我都唔明有乜好爭強好勝,
玩具你有你鍾意,我有我喜歡就好了,
點解要好似特首咁專制唔比人地 ...

11樓果度我笑咗囉,Dick大話我冇腳掌關節屍站,3D DATA直出,喂~大佬我隻1/9 BATMAN 玩波Joint關節嫁!

唔係爭強好勝o既問題,我只想講SOAP並非100%電影原著,遙控還遙控都唔駛走去加埋晒o的多餘拍攝功能掛仲要發埋聲走兒童向…?
係TUMBLER車頭加鏡頭,仲稱得上忠於原著咩?

唔比人地鍾意其他廠出既野?我只係分析同比較姐,又無叫過你唔買SOAP再講哩個帖係講緊Chirstian Bale部TUMBLER,做乜走去講SHF同Play Arts……

SOAP係最好咁得咪…
:42:

sean666 發表於 11-9-2015 02:35 AM
我都後追左個會場版 雖然唔小心輕到側面車頭爛左條管 同比工人抹野果時唔小心整爛左一個地台燈 但總括黎講 ...

細廠嘢係容易啲整爛,無計..:38:
哩間廠近年先慢慢開始彈起,大把嘢要學,佢條路仲好漫長,第一個產品TUMBLER智能遙控車就比我捉到四點做錯咗
:p
yukwongy3j 發表於 11-9-2015 01:25 AM
個飛標可以控制到大台果D LED燈,有無玩過???

You Tube有片睇,塊飛鏢係可以遙控到地台啲LED燈嘅開關~
ironmantoy 發表於 10-9-2015 10:16 PM
依部真係好正!!
雖然話有d錯左唔忠於原著
但可以搖控玩又咁真,做得咁仔細,真係得佢做,其他牌子都只可以 ...

遙控嘅TUMBLER我都儲咗幾部,Mattel果類
其實又唔會話買唔起,你做一個月份糧點都會夠買
:DD

who care the Dragon Model tumbler ..............  X2
有D人真係好得意........玩"找不同"好好玩咁........其實你鐘意邊間咪買邊間LAW, 發癲把鬼咩...........Dragon Model tumbler咁好, 實肯肯肯定大把人買啦.........駛乜你咁落力宣傳呢!
SOAP果架改細前車轆已經好多人知啦.........我諗如果有人唔LIKE而原價放售, 應該有人接貨掛............

不喜勿插!
阿BATMAN粉絲, 你CHECK左TUMBLER MANUAL未呀, 邊部先係錯PANEL嫁究竟?
人車都咁型~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~