Toysdaily 玩具日報

查看: 32195|回復: 156

[ENTERBAY] 新23號公牛Jordan主場版???

就咁睇圖只係改左對Space Jam 11代 +高筒紅黑11代+總冠軍獎杯,只係無左Warm-Up Suit。
同HK-KICKS嗰隻無乜分別,真係改小小野又出一個款,EB真係好有誠意......:unhappy:
咁樣即係迫人齋買鞋。:79:

同一個頭雕,絕對屈錢:blame:,1998 & 1588, 相信簡lbj, 起碼兩個頭。
同一個頭雕,絕對屈錢
小志強 發表於 12-6-2013 06:50 PM

如果佢用新頭雕我可能會再入坑。但咁搞法真係要諗過先。
隻HK-KICKS可能即刻無人要 :x
如果佢用新頭雕我可能會再入坑。但咁搞法真係要諗過先。
隻HK-KICKS可能即刻無人要
samuel2 發表於 12-6-2013 06:53 PM

登高追既巴打慘:36:
同一個頭雕要出到幾時,有D師兄話BILL仔懶真係冇錯!:36:
登高追既巴打慘
小志強 發表於 12-6-2013 06:56 PM

早放個啲咪著數,依家拎住黎炒嗰啲咪坐晒艇 :43:
同一個頭雕要出到幾時,有D師兄話BILL仔懶真係冇錯!
天碼 發表於 12-6-2013 06:59 PM

佢唔係懶,只係走精面啫。
一個模係咁出,又話呢樣限量又嗰樣限量,咪又一街都係貨。
我都好後悔嗰時早追左個紅45,EB啲野真係唔可信。:oh:
回復 5# 天碼

唔好話懶,只係搵盡每個頭雕啫,再者俾部份買唔到限量版嘅都可以擁有紅白23Jordan,咁又有錯,佢出咗冇人買自然中招,再再者不就壓抑炒賣了嗎?
其實最重要都係質數問題,脛甩色一直都搞唔掂,冇進步:42:
回復  天碼

唔好話懶,只係搵盡每個頭雕啫,再者俾部份買唔到限量版嘅都可以擁有紅白23Jor ...
chungyuihing 發表於 12-6-2013 07:09 PM

我認同係要壓抑炒價,等玩家可以有齊紅白23。
但唔該唔好用番限量版既Final白色23號球衣,留番少少獨特性俾啲限量版。
如果咁樣我唔覺得限量版實際上同呢個版有咩大分別。
尼隻主場23我會要等其他師兄報告先諗入唔入:67:
想入foj
不過真係怕左eb d qc
等現貨再睇下點
頭雕一樣, 真係好似比錢買配件咁, QC又麻麻, 真係要諗諗先
所以話,慢慢等,一啲都唔心急{:1_238:}總會買得到!
咁都好,
出多的,
等佢插水先入手