Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 新23號公牛Jordan主場版???

一早知MJ會有排出 ~
無限量供應是玩家之福 ! {:1_226:}
慢慢睇啱鍾意邊隻先買 ~ 又唔駛食炒價
Bill 爺玩死人.
白45 Track Shit, hk kicks 白23又有.
hk kicks 白23決賽球衣, 大貨白23 又一模一樣.
高追限定中伏, 白45 hk kicks白23 所謂限定, 搵人笨.
由入VIP先訂23jordan時已經知搵笨, 唔使心急訂!!! 好似MB~00高達連飛機,之前唔高追而家改色又出過:74:,買唔到舊等新版:34:
回復 44# takyin

yes,專心等柏賓,洛文{:1_233:}
之前仲心大心細想高追HKK,好彩{:1_208:}

EB,你令一班炒家心在淌血了:67:
直到呢個moment都唔知特別版有幾特別?
普通版有幾普通=='
Series one 只買紅白各一已經足夠 ,我買左紅45加hk-kicks白23,有齊主/客場warm up suit就當儲齊•
MJ版権超貴、出大量版本其実預左la!!!根本吾使急!!!!心急又有米既買較早出既限量版好正常。:36:最大問題係AJ同Body既QC!!!!!{:1_200:}
Bill 爺玩死人.
白45 Track Shit, hk kicks 白23又有.
hk kicks 白23決賽球衣, 大貨白23 又一模一樣.
高 ...
kkwkkw 發表於 13-6-2013 02:07 AM

佢依家甘出白#23決賽球衣連FINALS章=話比人知買左�高追HKK嘅朋友係傻仔:34:
高追HKK貴三四千比多個傻仔限定號碼人,BILL哥真係無得頂!
回復 52# terence4788

起碼HKK鐵牌底座,紅黑11底筒,同兩件印有廿三字嘅配件唔會double.
而紅45同白45亦冇出番,只有限量
火已光。。。。。。。。。
回復  terence4788

起碼HKK鐵牌底座,紅黑11底筒,同兩件印有廿三字嘅配件唔會double.
而紅45 ...
chungyuihing 發表於 13-6-2013 09:28 AM

HKK鐵牌底座其實真係冇意義,除非係H大同HKK死忠:he:
唯一紅黑11底筒係比較特別,但一對1�6膠鞋吾值二三千銀吧。。。。:72: 我買隻MARK VII吾好!
只覺得高追玩家可憐。。。抽中HKK自己玩就冇所謂啦!
回復  terence4788

而紅45 ...
chungyuihing 發表於 13-6-2013 09:28 AM

其實咁樣唔需要叫限量囉﹐係度欺騙顧客。高低筒黑紅AJ11分別唔大,個23字樣只係係條打低褲度,根本睇唔到。個鐵牌只係想加強獨特性,但依家佢隻普通版都咁出,我加番塊鐵牌係呢隻普通版個座度又可以當限量啦,係咪?

即係等於Apple既 iPhone 4 轉 4S, iPad 2 轉 The New iPad, Samsung 既S3 轉S4,唔行埋去聞真係睇唔到分別囉。電子產品更新期快就無野講啫,至少都大約有一年同埋Apple / Samsung都會換入面啲硬件,但依家EB既Jordan 只係得一個月週期,仲要同你隻限量版99.9%一樣,基本上野都無換咁滯,只係多個23字樣有咩用?講起23字樣就諗起對廢襪,仲火滾。

唔好再同我講咩可以令玩家有齊紅白23。佢白23其實可以唔要個Final章同埋跟第二對AJ,咁樣先同限量有分別。真係越講越火,做生意做到咁真係人神共憤。
回復 58# 天碼

無論HT定EB出任何一隻figure都冇預你地炒,炒價係炒家同高追玩家嘅結晶

好似HKK本來就係俾HKK會員應購,係大家攞嚟炒啫

我唔太識籃球以為公牛紅衫先係主場添{:1_222:}

anyway我鐘意紅色多個白色入左紅23就算了除非有新頭

不過我覺得其實紅45連件外套係最靚不過太貴了