Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 新23號公牛Jordan主場版???

When you compared to EB's retail price and the multiple versions with the same elements, then you would feel HT is very reasonable on all aspects.........
每款頭雕買一個就夠唒, 成2000一個真係幾貴, 希望D QC 可改進,
呢個版本最弊連件波衫都係有Final個章,只係2對AJ11唔同。  
真係俾佢吹脹,搞咁多限量都睇唔出有咩分 ...
samuel2 發表於 12-6-2013 09:57 PM

限量亦都可以理解成“有限嘅質量,無限嘅數量”。
佢哋搞咁多,如果可以,限量版其實都想變成普通版嚟賣,只不過驚仲更加多人鬧佢。EB根本冇諗過要俾購買限量版嘅玩友保持咩“特別”咩“專屬”。
唉∼由支持到而家支持唔住;一個頭雕短短五個月出足五隻,比咗成雞幾嘢喇老细,真係同你打工咩:blame:
究竟今年仲會出幾多隻?再買落去真係唔係辦法,可能係時侯放棄唔玩喇{:1_216:}
所以咁先難選擇,希望副廠可以出咁就正。
samuel2 發表於 12-6-2013 10:28 PM

先前好似係有副廠出AJ鞋,有冇人知邊度有?thx~
去睇吓像真度,價錢合理的話可考慮。
玩家表示歡迎~
什麼HKK version真係得啖笑....
限量亦都可以理解成“有限嘅質量,無限嘅數量”。
佢哋搞咁多,如果可以,限量版其 ...
AIR飛行之旅 發表於 12-6-2013 10:35 PM

好讚同你呢句: ”有限嘅質量,無限嘅數量” :x
原來無獨特性就係EB所謂嘅限量版,咁有誠意同抵讚嘅事真係呢間咁有良心嘅EB先做得出。
When you compared to EB's retail price and the multiple versions with the same elements, then you wo ...
Wtong23 發表於 12-6-2013 10:28 PM

唔好講價錢同配件,淨係HT中Sad貨嘅機會率已經細好多。
回復 10# samuel2

好在HKK的有獨立編號:74:
回復  samuel2

好在HKK的有獨立編號
7仔 發表於 13-6-2013 12:32 AM

老實講個獨立編號無用,根本個公仔睇唔出有咩唔同同埋獨待性。
是但將個獨立編號牌放落去任何一個版本座度咪又變做限量。
到時紅23都可以變限量,真係玻璃都可以變鑽石。
回復 41# samuel2

唯一興慶幸就係炒家中伏:oh:
body長短腳有鬼用咩{:1_229:}{:1_224:}{:1_213:}
Jordan呢個系列,一係就買一個,一係就買晒佢。
小弟有一個正常作客#23已經好滿足。

其實諗諗吓佢之後會點出,都係主場作客衫、名星賽、Dream Team,加唔同頭雕,衫我唔追求,咁即係等於每次俾千幾二千買一個頭雕!!!所以…都係收手嘞…
Jordan呢個系列,一係就買一個,一係就買晒佢。
小弟有一個正常作客#23已經好滿足。

其實諗諗吓 ...
takyin 發表於 13-6-2013 01:04 AM

係, 勉強冇幸福, 為買而買盞辛苦
23 home通常版~~~~~正,唔使買貴貨:71: