Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 新23號公牛Jordan主場版???

其實係eb 想呃錢,一個頭雕出紅白兩款已經可以包晒5隻內容,或者一早公報series 1 5隻既內容,由玩家自行選擇。宜家呃左人入會,又呃左玩家既錢,最慘係排45果時...eb 一早公報5隻係咩,我就買紅白23算。
雖然真係好想要紅黑底筒,但真係唔願意食炒價~~

HKK鐵牌底座其實真係冇意義,除非係H大同HKK死忠
唯一紅黑11底筒係比較特別,但一對1�6膠鞋吾值 ...
天碼 發表於 13-6-2013 10:11 AM
其實係eb 想呃錢,一個頭雕出紅白兩款已經可以包晒5隻內容,或者一早公報series 1 5隻既內容,由玩家自行選 ...
小志強 發表於 13-6-2013 11:58 AM

真係一次一次甘令買家落搭!
BILL仔嘅策略就係有幾多啅幾多,吾係點供部458呀!
黎緊仲有3個SERIES。。。等睇佢點玩
賣玩具賣到咁黑人憎.

我自己高追紅45, 再做VIP入左紅23. 夠了. 一早話HKK版真係多X魚. HKK又唔係咩特別野, 下次同BABY KINGDOM, HK GOLDEN 合作丫笨.

呢隻白23打死都唔買, 肯定又混入大量HKK版換返來既SAD貨.

BILL, 係你迫到玩家反感, 本來想支持都變成支持你唔住呀!

SERIES 2? 我等你出到SERIES 3先再諗啦! 一陣SERIES 3 賣到無人買, 賣大包S1-3三個頭一盒, 我咪笨很7?
回復 60# chungyuihing

"任何一隻figure都冇預你地炒,炒價係炒家同高追玩家嘅結晶"

不能同意更多 ~ :71:
玩具係買黎玩... 歡迎不斷再版 ~
回復  chungyuihing

"任何一隻figure都冇預你地炒,炒價係炒家同高追玩家嘅結晶"

不能同意更 ...
edward_leung 發表於 13-6-2013 04:21 PM

依家唔係討論緊炒唔炒價既問題,而係限量版同普通版既分別。
咁而家係咪得白色45個頭未重複過?
回復 69# 伏特加

暫時係
回復  伏特加

暫時係
samuel2 發表於 13-6-2013 06:05 PM

唔該師兄,尼隻就算同HKK差唔多都未必入{:1_204:}
因為冇乜特別,看看QC先算
頭像被屏蔽
唔知Enterbay 會唔會將LBJ 步MJ23後塵
出(熱火)黑色同白色6號,同(騎士)紅色、白色23號…
brothersisters 發表於 13-6-2013 06:38 PM

如果lbj 賣得好,一定會。
EB我只对Jordan 有兴趣, 买埋白23应该可以同EB讲bye bye, 徐非出黑23:58:
本奶講...高比會出進代版 ==     :56:

MJ 都有1/4    :70:
如果lbj 賣得好,一定會。
小志強 發表於 13-6-2013 06:45 PM

不本林著今次LBJ做得唔錯又雙頭要入...但見EB今次JORDAN禁玩法,再林一個唔覺意HEAT CHAMP左又出多個LBJ FINAL MVP版又多野送真係中伏,睇定D先....(真係唔出奇,而家EB個LBJ對鞋都唔係PLAYOFF果對..)

BTW, 都要HEAT過到馬刺呢ROUND先講....
   {:1_225:}        {:1_213:}     {:1_237:}   呢鑊我冚家鏟了!         :die:       :cool:        :angry: