Toysdaily 玩具日報

查看: 18702|回復: 17

[ENTERBAY] Enterbay Jordan 球衣問題 (變黃)

請問各位隻 Enterbay Jordan 有冇好似我隻球衣同褲邊都變黃? 應該是膠水弄髒 ...

睇嚟係死症膠水滲透,唔知紅衫同黑衫有無此情況?
唔係下話?!今快?
睇嚟係死症膠水滲透,唔知紅衫同黑衫有無此情況?
toyman 發表於 22-6-2014 10:12 PM

紅衫就無變黃,但一樣有膠水滲出問題,我自己隻 Jordan 買返黎已有,但過左保養先發現,當出汗整濕o既落場版算。(好似巴洛迪利件意大利衫咁,心口濕左都幾好o丫)

唔講唔覺
原來我都中招
係耐左出事定其實一出貨已經係咁?:42:
我個隻都有,所以日後佢出Rodman同Pippen,如會分紅白色出,只會買紅色作客算。
我個隻都有,所以日後佢出Rodman同Pippen,如會分紅白色出,只會買紅色作客算。
ZARD 發表於 23-6-2014 07:59 PM

紅色好似經典o的
回復 7# dewback
以我呢類忠實球迷眼中,白色紅色都一樣經典,白色更有皇者氣派。
Email jor Enterbay 問有冇可能換或買 replacement.
頭像被屏蔽
呢個係死症, 首先令到件變黃嘅係膠水, 總之邊度落過膠水都會黃...

白色23一出就想買, 但係研究過佢件波衫後, 只有pass...:cool:
Enterbay 回復 Replacement 球衣同褲費用 $480 ...
真係唔明點解車口要用膠水...
嘩....好過去搶. ....明明係QC問題.....不過題外話....真係有必要用膠水整件球衣嗎?....
heewing 發表於 27-6-2014 11:32 PM

如唔用膠水, 果個位就會彈起唔貼服
如果用車線, 又感覺太粗糙
不過如果佢當初選用透明無色膠水, 就咩都解決哂
其實會就一定,時間問題,但咁快真係估唔到