Toysdaily 玩具日報

查看: 15379|回復: 27

[ENTERBAY] "你可以拎走我既光芒, 但最後, 我仍然擁有一切" by Derrick Rose

為左要建立一隊1-5號位既公牛隊, 所以入左, 未來希望會有朗尼, 古高 / NOAH, 可以完夢.

紋身, 衣物質地, 都比以前做得好.

頭雕繼Jordan之後係最好, 合口頭我比滿分, 開口我比85分, 某d 角度睇差d.
自己12月已經攞左滿大人, tony, man of steel, batman 又同朋友夾份, 加埋尼隻, 1月真係要抖抖, 2月再戰:(

另外, 強烈希望eb 改善開口望左問題, chok no look 係冇問題, 但jump shoot  post就做唔到, 希望唔好發生係iverson 身上:blame:

no look party{:1_208:}

出得咁好, 都咁小人買, 點解??
我都覺得出得唔錯~~~
D no look pass好搞野:71:
EB 覺得Rose係鏟籃適合過射波:38:
如果係佢攞MVP果年出就應大賣,傷完又傷仲要休就休成季。
是拍摄的问题吗??怎么感觉身体比例怪怪的???{:3_142:}
唔知點解我睇落rose個樣好似傻bill..師兄有無眼鏡幫佢戴戴睇下:34:
D no look pass好搞野
EB 覺得Rose係鏟籃適合過射波
如果係佢攞MVP果年出就應大賣,傷完又 ...
ZARD 發表於 1-1-2014 11:01 AM

傷完又傷,下場都係退休……
是拍摄的问题吗??怎么感觉身体比例怪怪的???
Hellguy 發表於 1-1-2014 11:12 AM

比例其實沒有問題,因為影時屈著身體,影出黎睇又唔覺,所以可能有幾張圖怪怪的。
The one is good ... but I believe this is the end of his career .... so sad. :o
頭像被屏蔽
開口頭真係完全認唔出係D. Rose.........
I bought ^^.
I support this figure,
I feel Griffin is not bad as well
I feel Griffin is not bad as well
rilplsc06 發表於 3-1-2014 02:36 PM

Griffin 我印像又係好小人分享,可能個入樽頭冇咩人鍾意。
thanks for sharing ......:71:

i believe he will come back strong and is not done
first pic looks so realistic!:handshake: thx for sharing!!:71: