Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 小志強

[ENTERBAY] "你可以拎走我既光芒, 但最後, 我仍然擁有一切" by Derrick Rose

回復 13# 小志強

其實睇rose打波唔多, 但有睇佢D playback, 超勁。入rose, 入griffin, 不是对佢地有愛, 只係愛打籃球,而宜真心覺得唔錯。另外, 26號前累計5000大洋有籃球架送。:he:

Griffin個智障入樽頭, 其實係似, 佢爆樽個死人樣真係咁。Rose受傷影响 figure既sales, 我覺只是小部份。AI迷對戰神AI嘅熱情卻不同,受傷、冇Champ、高鋒在2001年后一直低走。大家仍然沈醉AI。係咪?

我覺得大家figure玩家大多係35歲以上的人,1隻figure成亳半字D后生仔唔容易, 買完仲要有位放,超難。35歲以上嘅籃球fans有睇波,有愛嘅咪MJ, Kobe, AI, Rodman, Pippen呢D囉, James出道10年都仲叫有睇下, Griffin, Rose, Westbook, Durant, 係知佢地勁,但係己吸引唔倒唔多睇波嘅老嘢們去入手。
回復 16# rilplsc06

5000大洋, can buy HD bruce and rambo to get 籃球架?
像真度Rose 好過 Griffin,   但老人家對九十年代球員較認悉, 睇過有佐敦既NBA, 現在返唔到轉頭。
回復 17# gazza888

去問下啦,應該得, 我心大心細1/4 Bruce Lee.
回復 19# rilplsc06

我都心大心細1/4 HD bruce
回復 18# chankb

Yes, Griffin 只叫not bad, 唔係有promotion 唔會入手。
全球60后70后嘅人都普遍對工作熱誠, 當年MJ, Kobe, AI, KG等等球星都有Heart 有火。
真球隊落后係會企出黎,全力去追。
新世代如Wade, James, 强得黎 好錫身, 上季唔係有Ray Alan, Heat輸左, James 特别明顯, 球隊落后時, 唔係去爆籃, 係中距, 3pt。。。雖然Kobe都係會以中距, 3pt追分, 但含金量唔同呢。所以James引來MJ的評價不無道理。
我想買 Rose 同 Griffin,有無版友夾夠五牛,籃球架邊個要,就干返幾百俾對方?
有意可 PM
睇樓主D圖,籃球員12"FIGURE,礙於BODY本身,一個做射波或上籃動作就穿崩-----手短(除左格芬本人真係手短:x)

我隻JORDAN一直都係企定定算,如果全部企定定一字排開應該唔錯........不過唔郁就唔洗玩12",一郁就唔似,好難取捨,所以未有入第二隻的意欲,如果BILL肯改善BODY或者坊間有正BODY,我會正式入坑:71:
我都有買!真係好正
隻野其實做得唔錯,如果eb早d出,個反應一定更好
唉,可惜大力露絲咁快玩完
公牛已經trade左deng
已經打定輸數,再重建球隊
照睇已對rose打定輸數

Rose今年出番來仲係甘既自殺式打法,已經知佢會傷多獲:26:
下年出番仲係甘打提早退休硬傳緊公牛可能會WAIVE埋BOOZER留CAP了
其實買d rose 仲有一個原因,就係想set ball 比Jordan alley oop, 不過到宜家都未有時間……
我去eb門口睇過,睇完連豆零想入既衝動都冇左,頭雕似唔似已經唔想講,body真係完全冇改進,由kobe到jordan,基芬,james,到而家d rose,根本一模多用,我自己都係睇jordan大,人地細廠storm toys出隻jordan都好過eb出咁多隻nba figure,點解呀,因為bill爺已經覺得大家盲目咁入,佢出咩大家都接受,所以咪唔使改進囉