Toysdaily 玩具日報

查看: 11737|回復: 12

[ENTERBAY] ENTERBAY香港店4月17日開幕及慈善拍賣活動

ENTERBAY香港店於4月17日以全新面貌與大家見面,店內環境更寬敞舒適之餘,同時展示品牌最新RM 1:6及HD 1:4系列人偶。為配合新店開幕,本店 4 月26日將會舉行開幕活動,活動包括「Michael Jordan親筆簽名地台連The Last Shot figure加黑色特別版gift box和LeBron James親筆簽名地台連figure慈善拍賣活動」, 拍賣所得款項及當日香港門市收益全數捐予關懷長者之家服務中心。

另外,ENTERBAY將會發送官方短訊,會員可於即日起至4月22日透過回覆短訊報名參加開幕活動,幸運兒將於4 月24日抽出30名會員參加開幕活動。開幕活動當日,30名會員除會獲得1:6 Air Jordan 12配件外,更會即場抽出3名得獎者,分別送出HD 1:4 ROBOCOP 3(一等賞) 、1:6 Michael Jordan The Last Shot series 2 (二等賞)及RM 1:6《胭脂扣》陳十二少人偶一款。到時見!

ENTERBAY香港店開幕及慈善拍賣活動
主持: DJ Donald
日期: 4月26日
時間: 14:00-17:00
地址: 旺角廣華街1號仁安大廈地下12號舖
查詢: 2332 3615
又搵會員做勢~~~~~:oh:
一點吸引力都無...........................
只想知 1:6 Air Jordan 12配件 係咩色?無理由送返黑紅色掛。
一點吸引力都無...........................
iamfinethankuuu 發表於 20-4-2014 08:45 AM

Michael Jordan親筆簽名版都冇吸引力??
呢兩隻真係悶到嘔:72:
頭像被屏蔽
完全唔吸引, 唔知佢想點
Michael Jordan親筆簽名版都冇吸引力??
yuppi 發表於 20-4-2014 01:21 PM
嗯, 對我來說一樣毫不吸引, Michael Jackson親筆簽名都可能有少少興趣(都係少少),
Michael Jordan對唔睇波的真係冇吸引力
MJ親筆簽名球衣就正!
MJ 海量FIGURE.....有咩值得高興?
嗯, 對我來說一樣毫不吸引, Michael Jackson親筆簽名都可能有少少興趣(都係少少),
Michael Jordan對唔睇波 ...
hongwohse 發表於 21-4-2014 01:53 PM

Enterbay唔係送Bill爺親筆簽名figure已經係有叫座力:DD
講真呢啲擺明Fans向禮物冇得就哂全部玩家,唔係Fans就自然冇吸引力,
我個人就唔睇波,對Michael Jordan冇興趣,但同對唱歌個MJ都冇興趣,咁又點﹖
Enterbay唔係送Bill爺親筆簽名figure已經係有叫座力
講真呢啲擺明Fans向禮物冇得就哂全部玩家, ...
chshting 發表於 21-4-2014 04:24 PM
其實我剩想玩隻 figure, 隻公仔有埋簽名係可能有少少開心,但唔會有咩吸引力!
意思是比如我好喜歡買Rider, 如果買時送埋簽名會開心, 但並唔會因為有簽名而買隻figure...這有些本末倒置
COA驗證,都值幾千嘅!不過咁嘅野想造勢又係削d嘅:67: