Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 無限感觸 - ES合金03 GETTER ONE -

頭像被屏蔽
回復 120# riisdi

X2 如果出正常比例,又出到咁靚咁仔細,真係非入不可,我好有信心如佢地出設計同可動性。可玩性高過D 大廠:$
:71::71:nice photo
絕對support,第一次已留意見有人自己整 Q 版三一,仲要整得比例感覺好好,已經好正.
現在仲可以分享到你的設計,真係十分之興奮和高興, 等你Getter2&3,天威,超獸...
期待出柔王丸、魔人、里基奧及其他動畫角色(瘋狂妄想中)
:71:支持
:71:
回復  uraki

不用要食炒價,我昨天問玩具店老板話會返多兩次,一次係月尾,而每次係24隻咁入,佢有無騙 ...
WACOM 發表於 7-1-2011 11:44 AM

咁邊到有得買? 仲有冇 box set? 我上年問過有一 set getter 1-3
頭像被屏蔽
回復 127# fungfelix

玩貨就吾知:!,吾多覺有,因有我都買了吾洗去訂:49:
就係費時煩,一次訂晒3隻算了:60:
原來∼∼∼∼是LU兄
我都買咗啦∼∼∼期待2、3號機!!!
三一 3號要7月才出,是真的嗎?相距好像遠了點!
好同意改善盒的大小,環保一點!

另外磁力鐵甲人同哥頓先後都出了,陰陽電磁俠同巴拉達都應該有機會吧, ...
angelheart 發表於 8-1-2011 21:32

如果出得哂,或者出一半以上,相信ES都可以名留青史:67:
回復 115# angelheart

大大,幅图好正,请问有冇原圖(大像素的)可否email給我。謝謝。
頭像被屏蔽

啲相影得好正! 支鏡都好正:handshake:

回復 132# edmundlo

你好!

原圖size都是咁大的我記得,對不起我已遺失了原圖的出處…
回復 131# verywai

仲有鐵羅剎、無敵飛天俠、連環小金剛,出D笨大唔敢出的玩具(流晒口水)