Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 無限感觸 - ES合金03 GETTER ONE -

頭像被屏蔽
為表支持,今日去了訂GETTER 123,近幾年都只玩12“無買合金,今次真係出得好有熱誠,吾買吾得了,希望你可為HONG KONG 打出名堂,好像HOTTOYS  EB 一樣,其實你設計三一D細位都是我之前買其它三一渴望有的,証明你不只是設計師,而是又一個有好玩家:handshake:
lu兄~~为左你既梦想~~唔好放弃啊~~
回復 78# jkcyc

thx!:77:我搞掂啦....:34:
好棒喔
小弟是台灣人
可是看完所有回覆~有感受到香港人挺自家人的熱情
論壇上也有很多大大都以行動掏腰包支持說
比個讚給香港本地的玩具製造商、香港本地的玩具同好
希望台灣也可以這樣互相支持團結...
樓主,如果冇ES合金,我並不會買任何玩具,就正正是你們的熱誠,另我重燃對玩具嘅熱情。你嘅熱誠感動了我們每一位玩家,希望我們嘅冀望,能夠繼續推動你們推出更好嘅產品。
如果"功夫貓黨"係已確認系列
咁一定要考慮埋 新魔神英雄傳/至尊勇者/機甲武士劍

新魔神英雄傳 - 龍星號 ...
ickiller 發表於 6-1-2011 02:52 AM

新魔神英雄傳 - 龍星號 & 新星邪虎號 & FA夏鬼號
至尊勇者 - 飛龍城堡 & 白都城堡 & 佳班飛龍 & 黑暗白都 & etc
機甲武士劍 - 武藏&小次郎

出呢D我會照單全收~
但想問下ES 03係咪冇哂貨?
我搵極唔見.....

呢隻三一真係好正
只係隻手拎槍果時可能差左小小..但整體來講真係冇100都有90分..一定要入!!
希望ES合金之後可以keep到同有更高既水準..期待2,3號同 魔龍..!! 加油!! 支持!!
遲d出埋black getter 帝皇就正喇 =]]
唔知會唔會出埋NG騎士全集呢~:handshake:
希望有咁多人支持, 可以令生產成本降低, 繼而使售價更吸引.
新魔神英雄傳 - 龍星號 & 新星邪虎號 & FA夏鬼號
至尊勇者 - 飛龍城堡 & 白都城堡 & 佳班飛龍 & 黑暗白 ...
secure31 發表於 6-1-2011 11:41 PM

要食炒價... 好少貨......................... :(
頭像被屏蔽
回復 100# uraki

不用要食炒價,我昨天問玩具店老板話會返多兩次,一次係月尾,而每次係24隻咁入,佢有無騙我就吾知,但我都訂了1SET,吾洗煩:p
回復  uraki

不用要食炒價,我昨天問玩具店老板話會返多兩次,一次係月尾,而每次係24隻咁入,佢有無騙 ...
WACOM 發表於 7-1-2011 11:44 AM

已食炒價... #*)
:(
:* 支持您!不要放棄!
:73: 飛天鑽&getter1都好快入左!
:52: 七八十年代機械人,大部份會入!
朋友 就是因為es合金
令我這麼喜歡合金玩具
es合金是我入手的第一款合金玩具

在我心中
相信沒有其他系列可以取代你的地位! (因為我只喜愛q版:61:)
朋友 繼續加油努力吧  我會精神上行動上都支持這個系列的!
雖然我無玩過超級機械人大戰, 但係睇到您呢篇文, 了解咗es呢個系列背後嘅故事之後, 我決定一返到hk就入呢隻以作小小嘅支持:71: