Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 無限感觸 - ES合金03 GETTER ONE -

我系话尼只!:43:

頭像被屏蔽
SUPPORT !!!!!

各位大大,小弟呢只到今日開出來先發現左腳大腿紅色個條直線向左內側既方向:30: ....請問有冇方法可以將它"拎"返出來?謝謝各位大大:77:
回復 77# 御遠將

大腿的白色部件是可以轉動的,但比較緊,你可以先把腿向前提起,就會比較容易調節角度,請試試看吧
隻三一真係好正....我呢個月都打算買...

想問下天威 清唔清楚 會幾時出呢....個隻真係大期待...

同埋有冇計劃會出電童....
:35:你地D网站我有睇,会唔会宇宙骑士对眼又会发光啊?
回復 72# jkcyc

謝謝解答!
阿龍是指天威士的主角
身為一個Q版的玩家,你們幹的太好了~!!
唯一的缺憾就是沒有大陸代理商板
我是個台灣人,長期居住再四川成都
為你了們家的ES蓋特1號
我動用了2岸3地,3個好朋友的交情
才辛苦託人從台灣帶了一盒到成都
真的幹的很棒
我跨海都要買你們的Q版玩具

繼續加油~!!
只要你有發售,就算貨在南北極
我都想盡辦法給弄回來~~~!!!!
如果"功夫貓黨"係已確認系列
咁一定要考慮埋 新魔神英雄傳/至尊勇者/機甲武士劍

新魔神英雄傳 - 龍星號 & 新星邪虎號 & FA夏鬼號
至尊勇者 - 飛龍城堡 & 白都城堡 & 佳班飛龍 & 黑暗白都 & etc
機甲武士劍 - 武藏&小次郎

每個系列既主角如果有新野出, 一定大把人仆住買
終于有原作者出黎解話!好野!
撐你呀lu兄!!!
等你隻超獸呀!
回復 72# jkcyc

既然getter已經出左喇, 其實好想lu兄出個設計/制作特輯post! 唔知得唔得呢?
支持!請繼續努力!
我地成日都衰多口,希望唔好打倒大大既熱誠..隻3一真係好靚仔..全個系列亦好有誠意,希望大大將佢地發揚光大:64:
身為一個Q版的玩家,你們幹的太好了~!!
唯一的缺憾就是沒有大陸代理商板
我是個台灣人,長期居住再四川成 ...
kuer0121 發表於 6-1-2011 02:12 AM

其实大陆也有经销的

只是到货会稍慢,到货后,你会看到taobao网普天盖地的网店均有发售
努力呀樓主!
我等你同action toys嚟圓我嘅機戰夢架!
(已有之前3隻, 但尚未入到此三一極品的支持者路過)