Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 無限感觸 - ES合金03 GETTER ONE -

回復  verywai

仲有鐵羅剎、無敵飛天俠、連環小金剛,出D笨大唔敢出的玩具(流晒口水)
angelheart 發表於 13-1-2011 06:04 PM

出D笨大唔敢出的玩具(流晒口水)

====================================
這句讚呀!!!!!  唔使買來買去都係鐵甲萬能俠  :78:
回復 134# angelheart

thanks.
超support 香港的玩具工業~HT到ES合金~希望大家繼續支持香港玩具業~
我感到十分自豪~
一排無上黎..個POST居然還健在:@
等我追一追返再諗諗點REPLY先....
回復 139# L-U

見到你真好!
一排無上黎..個POST居然還健在
等我追一追返再諗諗點REPLY先....
L-U 發表於 14-1-2011 08:32 AM

:71:
頭像被屏蔽

回復 139# L-U

我每日都追這個POST架,因三一還未有貨:cool:望梅止渴住先:shy:

你可反影一下生產快一D好嗎? 同QC好一點嗎?因訂了三隻一隻都未有,三號都吾知會吾會2012:Q

回復 142# WACOM

生產方面要問返action toys
其實最心急果個係AT同我.....如果有辦法快d點會唔快呢.....
始終唔係大公司, ES亦唔算係大SERIES, 資源有限制, 有各方面既困難

有關GETTER 1 缺貨, 先要感謝大家既支持, 銷售上超過預期, 所以已經努力補貨中, 但都要一D時間...請大家耐心等待...
另外關於GETTER 3既出貨日期已經問過, 係牌仔印錯, 應該係春天推出
應該會係G2->G3->天威
先回應一下一d舊朋友
知道仲有人記得小弟當年既網頁同新聞組, 實在非常感動
要說句抱歉, 因為無再重開網頁或者新聞組
原因之一係因為自己加入左玩具設計, 身份上唔再方便評論其他玩具
另外最主要原因係, 近年工作實在太辛苦
已經再無時間砌模型...所以近來一直都只係素組一下或者改少少野, 無再做任何改造...
亦因此無再開網頁, 亦再無出現於任何活動..抱歉:64:
希望將來es系列穩定後, 可以再玩返模型吧!

對於其他支持es系列既朋友
除左感激之外, 還是感激
我會盡力去設計好之後每一隻ES的, 作為對大家既回應

除左已經公佈既ES系列作之外
其實仲有唔少開發完成/開發中既ES, 希望大家繼續支持!
其實仲有唔少開發完成/開發中既ES, 希望大家繼續支持!
L-U 發表於 16-1-2011 02:13 AM

極之期待.....希望會出埋機戰OG的機體吧....ES合金後....實正到爆

小弟正在等待.....GETTER 2,GETTER 3,天威勇士
support 香港的玩具工業!希望ES 出多啲好嘢!!:71:
如果價錢底小小就最好 la, 係外國加埋 shipping 都幾貴:73:
頭像被屏蔽
回復 144# L-U

想問大約7 8年前action toys是否出過小飛俠合金,是你設計嗎?因當時係我無玩玩具一兩年的時間,之後發覺都都太遲了,現在都是買返,會返出嗎?? :o
邊度仲有得買呢隻三一阿~??
頭像被屏蔽
去D鋪問下有無得訂會好一點,現在比你買到都係炒價:cool:
頭像被屏蔽
GOOD SHOT & GOOD JOB! :71: