Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 無限感觸 - ES合金03 GETTER ONE -

頭像被屏蔽
GOOD SHOT & GOOD JOB! :71:
小弟一向都唔太喜歡Q版玩具,高達如是,超級機械人如是,扭旦也不會買Q版,

到近來見到金剛飛天鑽、哥頓等都只係覺得幾可愛的,但完全冇入手意願,

直至早幾日睇到雜誌介紹隻三一先知好高質素同吸引到我。

而今日路過看到此post才知是香港出品,更加讓我驚訝,睇到版友通告都知市面冇乜貨興歎下,

唯有"正式"繼續留意你們公司的產品消息,希望貴公司越做越成功!:71:
頭像被屏蔽
其待貴公司的天威及超獸

Good toy must support. I'm waiting for Getter 2 and 3
對於其他支持es系列既朋友
除左感激之外, 還是感激
我會盡力去設計好之後每一隻ES的, 作為對大家既回應

除左已經公佈既ES系列作之外
其實仲有唔少開發完成/開發中既ES, 希望大家繼續支持! L-U 發表於 16-1-2011 02:13 AM

昨天終於入手哥頓,真是非常喜歡!

你們做得實在是好!已訂了飛龍配件,不知會不會出餘下2款配件呢?

加油!
Good toy must support. I'm waiting for Getter 2 and 3
BMecha 發表於 16-1-2011 11:49 PM

你影得好靚...