Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 無限感觸 - ES合金03 GETTER ONE -

支持EX合金

期待 大鉄人17、大鉄人18、太空保衛者  同 太寶郎(ダイアポロン )    \ (^_^  )

請加油呀!!
Support !!!!!!  小弟一向十分支持本地創作, 加上鍾意Q版(由細細個到依家都玩機械人大戰), 所以由戰國魔神到呢隻GETTER-1全部都買齊, GETTER-2 & 3 都會買, 天威就更加唔使講。  希望樓主繼續努力同Keep住個質素, 小弟一定繼續奉陪落去。 (我仲有大把心水Robot等住你出)
:$ .....努力啊!我們支持你呀樓主!

我也是來自台灣
我也非常喜歡ES系列
但我沒辦法每隻都買
因為盒子太大了..  空間是我很頭痛的問題
很希望你們能把盒子縮小點
不要用那麼大的包裝
每盒小三分之一
我等於買3盒就多一盒的空間可以放了~
空間不夠永遠都是玩具人心中的痛啊..
真希望能把盒子縮小一點 x2
有心想買齊貴公司全套產品,但因儲存空間不足,
又不忍心拋棄盒子,只可選擇性地買一兩款。
盒子太大使空間用盡,將來只會降低顧客購入數量的考慮。
Cool!  They are all Product of HK?

頭像被屏蔽
真希望能把盒子縮小一點 x3
為表支持, 我都入了倆手  :35:

樓主的ES 合金支持~~~
支持本地產品....但是我真係好唔明點解咁多人都話隻GETTER ONE 麻麻地..
對我黎講已經係Q 版既頂階...
其實預期係出呢D不如出D冷門D 既勇者系列啦xddddd
好同意改善盒的大小,環保一點!

另外磁力鐵甲人同哥頓先後都出了,陰陽電磁俠同巴拉達都應該有機會吧,嘿嘿!

下面有咁多隻慢慢選擇
RH0001.jpg RH0002.jpg RH0003.jpg RH0004.jpg RH0005.jpg RH0006.jpg RH0007.jpg RH0008.jpg RH0009.jpg RH0010.jpg
邊度仲可以買到三一呢?
頭像被屏蔽
今日問過幾間如你吾急玩月尾有:o

Still more for reference (sorry forgot where I got these from)

17.jpg akumaiza.jpg baldios.jpg
B-GETTER.jpg BILLBAIN.jpg ZANBOT.jpg
combattler.jpg DAIMOS.jpg DAIOJA.jpg
DAITARN.jpg daltanious.jpg
GETTERROBO-G.jpg GIANTROBO.jpg godmarz.jpg
goranger.jpg GR1.jpg GURENDAIZAR.jpg
IDEON.jpg ingram.jpg KING-SKASHER.jpg
LAYZNER.jpg L-GAIM-2.jpg MEKANDER.jpg
neogetter1.jpg RAIGAR.jpg redbaron.jpg
redjack.jpg RYUZINMARU.jpg SASURAIGAR.jpg
scopedog.jpg TETUJIN-FX.jpg TOBIKAGE.jpg
TRYDER.jpg VOLTES5.jpg XABUNGLE.jpg
dragner1.jpg big1.jpg
nice photos by the op!
支持! 我本身無玩Q版...如果出正常比例記得單聲, 到時用埋實際行動支持~ :71: