Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 無限感觸 - ES合金03 GETTER ONE -

潛水好耐都要蒲下頭, 阿lu, 仲記唔記得我, 我係阿青
當初見到呢隻ES Getter 1時, 就諗起同你有冇關係, 因為外型實在太似了~
雖知自己整隻超可動SD出黎開心, 同拎版權去生產係有好多好多的困難同差別
你係我識o既人之中由玩家跳左去生產商(其實係我識人少o者....)
(當然, 你只係設計, 出果個唔係你, 但你都叫在參與當中)
其實你已然實現唔少人的夢想~生活可能艱難, 但當中的喜悅實在不能言語
不知道你仲有冇砌模型呢?不過你係改TF改其他玩具好似仲開心d呢
呢隻Getter 1, 點都會買黎支持, 作為當初冇買你的手辦(因我唔玩手辦...)的補完吧~

後記 : 所有ES合金你都有份設計?同埋有冇可能有GGG...
頭像被屏蔽
十卜!
天威,超獸要出呀!期待中。
一定支持:* , 一定要繼續出:71:
LU大大,小弟以前有追開你個網頁架~~
就因為呢篇文
我決定入埋呢隻 :71:
雖然唔中三一同之前嘅太空小五義, 不過我是十分喜歡手頭上擁有的戰國魔神&jeeg
請繼續努力, 屋企冇位都要入天威超獸,如果有可變gunbuster,daitian3就更好......:52:
其實我收集呢個系列都係因為機械關係吧
Q版造型係機戰深民心吧~
加油~繼續出更好既機體吧:71:

題外話一問:我隻es哥頓背後個引擎一拉出黎就條條fing了...是qc問題嗎!?:30:
能大量销毁次品,大幅延期亦要追求品质

勇气可嘉

我热炽地期待真31的到来
oh my god!! 我之前真係唔知, 原來呢個系列係呢度的師兄費盡心思開發嫁!!
呢個系列好鬼正, 見到師兄回覆, 對呢個系列質數的要求, 真係唔知講咩好, 如果其他大公司都有你地呢個心就好了.....總知, 唔好放棄, 比心機呀!!!:71:
Support~
如此良心企業,現在真係少之有少!
從第一次接觸機戰,就好希望有q版玩具出,其實”ES”真係實現左好多人嘅願望~
你們真係要繼續努力!唔好放棄!
support
乜勁祈待新作
看見這隻getter 1,也勁祈待 black getter
可以想像樓主被迫放棄第一批貨時的心情....

小弟因為冇玩開電玩, 所以對Q版冇愛, 每次都只能文字上以回覆支持樓主~
但之前有幸在玩具日玩過超獸灰版, 呢隻真係太勁, 点都會出手...等你地呀!:$
唔緊要,好事多磨,支持&等緊天威!:71:
i want 超獸~~~~:43:
好有heart, 睇原這個post好感動, 起初見這系列真係好驚喜, 不過一等再等已經熱情冷卻, 但知道顧中原因,同埋action toy主動提出售後換有問題的貸o既服務後, 真係要買一隻支持下!!(雖然想等超獸同天威), 加油~!!:71: