Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 無限感觸 - ES合金03 GETTER ONE -

造型係好正

真31 可能會買@@

但主要都係想買 可玩性高d 個d 期待 超獸 天威

(我之前仲將你地同 機戰og d sd版 當左係同一間出)
支持 ES 合金:71:
雖然我並未擁有ES合金的產品,因為黃金俠仍未推出...
但已經感受到一間有熱誠有良心有質素的公司~!
希望你地可以堅持落去,唔好放棄,好東西一定會有人支持同欣賞~

攪到我都想買隻三一玩吓....{:3_148:}
雖然我並未擁有ES合金的產品,因為黃金俠仍未推出...
但已經感受到一間有熱誠有良心有質素的公司~!
希望你 ...
MAX 發表於 4-1-2011 11:04 PM

x2
thinking about it...:36:
支持你
呢隻真係出得好好~ 期待天威同斷空我^^

加油!!
回復 38# jkcyc

:79:
    你D实在太好啦!!功夫猫党等左几十年,终于都重出江湖啦!ES合金个豪将军我都入左阿!有D问题想请教啊~
1:ES合金宇宙骑士配有碧卡斯吗?我见海报上有
2:前年展会贵公司有张海报提示要出超宇宙骑士,总继续出吗?
谢谢
我来之马来西亚,也有一直支持啊,ES 合金系列全部都有买晒
当看到有公布类似玩具时,我真的开心了几天的
真的很难找到SD版+ 合金的 机械人

我从小也很迷 SRW这游戏,加油!
入完ES 03 之後~ 好後悔冇入之前兩隻!!! keep 住呀!! 我等緊您隻超獸, 同宇宙騎士架!!!
頭像被屏蔽
感動中:handshake:
死火! 小弟原本唔中三一, 家陣可能都要..... :70::34::71:

(我其實已經有哥頓, 正在等緊飛龍) :35:
首先謝謝各位友好的支持,得到大家的體諒實在很高興,
但無論過程中出現什麼理由,出貨延誤本來就不是一件
值得讚揚的事,把貨品QC工作交到客戶身上就更不應該,
所以換貨只是我們的份內事,而且要買到不良品的客戶
多走一趟,實在抱歉萬份

希望今年能做到準時出貨和把好品檢的一關吧:79:

然後回覆angelheart兄的問題:
聖鬥士的初辦在去年的動畫節曾作展示,的確因為頭大身細的關係,
動作上會有一定難度,故此會附有台座和支柱作輔助用途

至於超音戰士、天空戰記、阿龍、未來警察四套作品,除了阿龍我不知道
是指哪套作品外,其中有兩套正在水面下默默進行中...

另外流沙包兄提到的碧卡斯,由於今次宇宙騎士的高度
跟GETTER 1相約,如要做一隻可收納其中的碧卡斯,
身型將會非常巨大, 故此暫時只會出TEKKAMAN BLADE

至於BLASTER則會於今年內推出

謝謝了∼

Jack
Action Toys
加油!!!
PS 我隻Getter 1 好難揸槍
回復 72# jkcyc
:43:

:79: 大佬!BLASTER会在年内推出!?太好啦!!几贵都入啊!:79:(当然。。。越平越好啦。。。:35:)相信可以超过万代AP果只!等阵!我系话正常比例果只BLASTER,唔会系Q挂?:54:
我系话尼只!:43:

頭像被屏蔽
SUPPORT !!!!!