Toysdaily 玩具日報

查看: 225554|回復: 1466

[分享討論] Hot Toys DX 02 Batman TDK.....集中討論

關閉 [複製鏈接]

不貼圖了, 其他大大都貼過了,
反而說一下感受而已...

估唔到咁快有得拎...
因為我遲左幾個月先訂,
比第一日訂既人都係遲幾日就有得拎,
HT近期派貨真係爽左好多, 讚 !!!

呢隻明顯改良晒,
不過用料有D隱憂,
雖然無咁黐塵,
但係最表面膠面好易爆.

頭雕真係靚左好多,
對眼斜望 + 側頭真係全神好多,
發光眼我就麻麻, 寧願要BRUCE個真人頭好過.

披肩個駁膊頭位...都係老問題...
但比舊版貴2舊水, 呢隻真係抵玩好多.

問題來了,
以後淨係買DX系列, 其他都係忍手,
一年頂多都係得6-8隻DX,
咁樣儲落去會舒服好多...唔係就會爆櫃.

原帖由 Jimy 於 25-12-2009 06:54 PM 發表
不貼圖了, 其他大大都貼過了,
反而說一下感受而已...

估唔到咁快有得拎...因為我遲左幾個月先訂,比第一日訂既人都係遲幾日就有得拎,
HT近期派貨真係爽左好多, 讚 !!!

呢隻明顯改良晒, 不過用料有D隱憂,
...

講得岩~我覺得佢話曬都係DX點都出埋個bruce頭會全面小小,;貴小小唔係問題,因為dx丫ma :71:
不過發光眼我反面覺得唔錯~其實無可能話真係好光好靚,我覺得佢做到暗暗地幾有feel~
不過今次盒dx最有問題係三個飛標.....點解唔用硬小小的膠呢...話曬都係dc貨品....比下面好喎
原帖由 danny_chan 於 25-12-2009 18:57 發表 講得岩~我覺得佢話曬都係DX點都出埋個bruce頭會全面小小,;貴小小唔係問題,因為dx丫ma :71: 不過發光眼我反面覺得唔錯~其實無可能話真係好光好靚,我覺得佢做到暗暗地幾有feel~不過今次盒dx最有問題係三個飛標 ...

我3個飛標...有2個有問題, 背起左大泡....
不過唔理了...反正無用.
原帖由 Jimy 於 25-12-2009 07:09 PM 發表

我3個飛標...有2個有問題, 背起左大泡....
不過唔理了...反正無用.

:34: :34: 哈哈~我完全無攞個出黎tim....就咁for display算....
頭像被屏蔽
原帖由 Artoo 於 25-12-2009 21:17 發表 總知就好睇唔好玩  有好心收藏  最好唔好當玩具玩  好易爛甲

起初好多師兄弟話好睇又好玩.....

不過呢隻真係好易玩到甩皮.....

講料, 真係M記果隻襟D
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
背脊扣皮帶位係重災區....:die:
原帖由 heewing 於 25-12-2009 10:45 PM 發表

先前條重型腰帶扣到最入...好鬼緊....見你話腰位係重災區...即刻除返條腰條出黎睇...好彩冇事....而家扣鬆一格了...好奇怪兩條腰帶長短同弧度都有d唔同的....不過重型腰帶帶上身型好多....

我都係鬆d好:73: 就算唔好睇都唔緊要因為唔想佢花
頭像被屏蔽
:67: 今日問佢話月頭應該有現貨
呢隻物料問題, 都唔係第一次甩皮....

早幾年隻APPLE SEED都係一模一樣甩皮,
HT今次有D明知故犯.
我今日先拎,
真係好掂
原帖由 danny_chan 於 25-12-2009 18:57 發表
講得岩~我覺得佢話曬都係DX點都出埋個bruce頭會全面小小,;貴小小唔係問題,因為dx丫ma :71:

唔出 Bruce 面, 係因為唔想買左 ver.1 o既人嘈
之前隻 Joker DX 就係包哂之前 d 野,
比人小到飛天, HT 仲唔怕咩.