Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Hot Toys DX 02 Batman TDK.....集中討論

關閉 [複製鏈接]
~~你睇佢幾可愛~~~:cool:

果 然 骨 格 精 奇 !
:( :x
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
佢吹水之嘛,我去換個頭,D員工都係响D開咗既貨換比我
果時我見到隻body條腰帶同隻腳係冇膠袋包住
應該係之前人地換嘅sad貨
大家都係少掂為妙:x :x :$
頭像被屏蔽
佢話唔會用「Sad 貨換 Sad貨」?
我一定唔信,因為師兄影果張爛肚,
呢隻我已經見過,爛既位一模一樣,
佢夠膽死拎返黎賣比客。

我今晚都會走一轉....
大約9點左右,希望見到各位師兄弟.
我想講我個batman頭都係y 左........可唔可以只係攞個頭去換呢...唔想成盒野攞去換....:69:
原帖由 danny_chan 於 28-12-2009 14:19 發表
我想講我個batman頭都係y 左........可唔可以只係攞個頭去換呢...唔想成盒野攞去換....:69:

可以...係發光頭定係可動眼頭?
原帖由 Jimy 於 28-12-2009 02:10 PM 發表
佢話唔會用「Sad 貨換 Sad貨」?
我一定唔信,因為師兄影果張爛肚,
呢隻我已經見過,爛既位一模一樣,
佢夠膽死拎返黎賣比客。

我今晚都會走一轉....
大約9點左右,希望見到各位師兄弟.

姐係可能我朋友跟左你手未...之後到呢位師兄...
原帖由 Jimy 於 28-12-2009 02:27 PM 發表

可以...係發光頭定係可動眼頭?

發光頭出事......原來好多人都係咁...我同我朋友果隻出左事了,剛打比朋友一問佢都話中招...現在出去換~
而且問左了,可以只係攞個頭去換.....師兄們快一點check下你地個發光頭頂.有無高低之分...因為今次唔係隻牛角出問題...而且成個頭型出問題
頭像被屏蔽
原帖由 terce 於 28-12-2009 01:39 PM 發表

剛打去HT和老闆娘講,佢話玩家的貨不會再拿給客換!我話網友可以係我不影背部,都知背部的問題,佢話可能忙中有錯也不出奇!最好再拿去換多次!

今晚放工又要去多次了!:63:

:66: ....佢去死啦.....我信老闆娘唔會再拿有問題的貨比人換...但係佢d伙記一定會囉:67:  我講真今次真係一個好例子啦~jimy兄已經見過呢隻問題batman...到我朋友手上已經係第二手....再到你手上已經係第三手......我唔信有咁多忙中有錯囉...如果真係咁錯不如炒左sales佢啦.......:36:

ps:講樣野比你知:36:
前幾晚同朋友去換貨.....晚上9點幾左右....人少少....andy同埋一個sale係度汁緊batman...(打開左個盒+counter後面d 貨) ,原來佢地係度痴膠紙重新包過隻野.....明顯係把sad貨再包過再比人換....
原帖由 danny_chan 於 28-12-2009 02:42 PM 發表

:66: ....佢去死啦.....我信老闆娘唔會再拿有問題的貨比人換...但係佢d伙記一定會囉:67:  我講真今次真係一個好例子啦~jimy兄已經見過呢隻問題batman...到我朋友手上已經係第二手....再到你手上已經係第三手.... ...

唉!唔怪之得我十月訂咁快有得取貨!:47:
原帖由 terce 於 28-12-2009 02:44 PM 發表

唉!唔怪之得我十月訂咁快有得取貨!:47:

terce兄...講真今次你呢個問題希望你可以真係去ht反映一下....比d聲氣佢地聽...邊有可能換番sad貨比人....真係唔要得....隻batman qc 差唔在講但係無可能再換多幾手比人囉.....攞去維修再換比人都唔怪佢地....