Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Hot Toys DX 02 Batman TDK.....集中討論

關閉 [複製鏈接]
原帖由 PPerry 於 28-12-2009 08:58 AM 發表

希望你換到個好的,換完唔好即刻番屋企住,坐落食個包check好先呵,最多走幾轉,目標是一天內解決 :71:

知道!Thanks! 以後取貨後都要坐低飲杯茶,食個飽先!:78:
頭像被屏蔽
原帖由 shiine 於 28-12-2009 09:14 AM 發表

唉~我又中左 sad 貨啦~ 個發光頭成個歪晒~直頭連個頭型都變埋~今日收工又要出旺角......:31:

不用怕!我比你更慘!要走第三次!Sad貨兄弟!:die:
頭像被屏蔽
原帖由 shiine 於 28-12-2009 09:14 AM 發表

唉~我又中左 sad 貨啦~ 個發光頭成個歪晒~直頭連個頭型都變埋~今日收工又要出旺角......:31:

我個發光頭都係左加唔歉稱呀:79:

我已經為左個body出左去兩次:56:
原帖由 shiine 於 28-12-2009 09:31 AM 發表

呢期 sad 貨皇寶座既競爭都幾激烈吓......:31:
我果隻 check 均都好似無乜甩膠情況, 不過除左個頭變型之外, 胸甲背部尾龍骨果條軟膠都好似痴歪同"洞 L" 左, 想問仲大大果兩隻會唔會都係咁......:31:

我個裝甲都有小小高低....:80:

其實佢地最大問題唔係sad貨....雖然sad貨對一間大公司黎講係差...不過最大問題係sad貨換黎換去都係sad...而且話就造有問題攞番去換..但係佢地個個變曬臉有一點不耐煩咁樣,當然如果他們一開始把每一隻做好一點點,keep好小小qc我地洗咩煩佢地咁多丫...成千蚊買隻野番黎當然想佢完全完整而且完美啦..小小瑕疵都唔想見到,唔係點叫ht唔係點叫做玩具呢:76:  期待2010年真係改變左服務態度同埋換貨問題...唔好再用sad貨換sad貨等客人自己慢慢食曬d貨佢...第二真係改善好d qc..加上佢地一隻比一隻貴啦,想keep客佢地又做唔到好服務咁不如內部做好小小
原帖由 ilovetoys 於 28-12-2009 09:34 AM 發表

我個發光頭都係左加唔歉稱呀:79:

我已經為左個body出左去兩次:56:

:70: 發光頭點樣唔得..可否詳盡講解一次
原帖由 danny_chan 於 28-12-2009 09:59 AM 發表

:70: 發光頭點樣唔得..可否詳盡講解一次

正常黎講....
角同角之個位有對稱地有少少孤...

但我個個係單向咁斜左向一邊
頭像被屏蔽
之前有師兄貼過!

My second Batman:cool:

頭像被屏蔽

好 有 解 剖 驗 屍 feel.......:50:
呢個POST淪為BATMAN苦主大會...
原帖由 Jimy 於 28-12-2009 11:29 AM 發表
呢個POST淪為BATMAN苦主大會...

Jimy,對不起,用了你的Post去訴苦!:64: