Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Hot Toys DX 02 Batman TDK.....集中討論

關閉 [複製鏈接]
我今日先拎,
真係好掂
原帖由 danny_chan 於 25-12-2009 18:57 發表
講得岩~我覺得佢話曬都係DX點都出埋個bruce頭會全面小小,;貴小小唔係問題,因為dx丫ma :71:

唔出 Bruce 面, 係因為唔想買左 ver.1 o既人嘈
之前隻 Joker DX 就係包哂之前 d 野,
比人小到飛天, HT 仲唔怕咩.
原帖由 Jimy 於 25-12-2009 21:46 發表

起初好多師兄弟話好睇又好玩.....

不過呢隻真係好易玩到甩皮.....

講料, 真係M記果隻襟D

我果 set apple seed 冇甩過, very good, :71::71:
頭像被屏蔽
我都唔太鍾意呢隻膠, 好似痴笠笠咁, 有D核突,

不過而家唔玩佢啦, 放O係度欣賞已經心足

回覆 19# 的文章

我隻Mark III 都痴立立有冇方發補救是否膠溶解又看得唔玩得
頭像被屏蔽
我又唔係好覺隻batman 好痴手wo。。。
真係正, 跪地pose又易擺, 件衫真係有料到:71:
頭像被屏蔽
原帖由 Artoo 於 26-12-2009 07:00 PM 發表
到你覺得痴手個陣 個問題只不過顯現出來  我唸你唔好期望個日會出現  

其實係咩原因令到佢痴手?
摸得太多?
頭像被屏蔽
想問問大家腹雞果的裝甲位有無小小好似糖膠情況? :45:  我有小小...不過真係好小...係邊緣位的,不過過得自己就算..廢事再換d sad 貨番黎

回覆 19# 的文章

ching可以試下用臘水,我隻markIII條腰都係咁痴立立
同埋可能擺得耐件甲啞哂色冇光澤,用咗臘水抹佢之後
痴立立解決咗,件甲都有返八九成光澤
我都昨天取了Batman DX!點知回家一拿出來看,大脾內側兩邊都有甩膠情況!唯有今天再出去換!:ice: