Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Hot Toys DX 02 Batman TDK.....集中討論

關閉 [複製鏈接]
原帖由 Jimy 於 28-12-2009 03:37 PM 發表

係次貨入面任你揀都係死,點揀都係sad貨,
呢個問題真係解決唔到...

佢pack返埋又係當新貨賣,當新貨換....唉

今晚上去HT大家一齊大集會。

jimy其實你可以約埋terce兄一齊去丫~佢都係今晚去換貨.....

其實佢地sad貨重包再比人換,當係新貨...真係手法唔岩,........不如做好dd善後...攞番d sad貨去維修再比番客人仲去...好過講話''唔岩可以再番黎換''...換黎換去咪又係差貨....:30:
仲要係上次比我同朋友係晚上撞見佢地係度包番sad貨,再包膠...係度入盒放番係counter......死得啦
原帖由 O_biscuit 於 28-12-2009 03:47 PM 發表
睇黎呢隻dx-02都好多問題下.......貨量咁大都唔知佢點收科.........:50:

我好想知佢外國市場係點.....usa同日本如果有問題咁點算............:42:
原帖由 terce 於 28-12-2009 03:45 PM 發表

其實如果她真係拿回廠修理好才Pack返出來賣,我覺無可厚非,但一定要做呢個工序!

最慘係ht扮大方話有問題可以番黎換...換極咪又係籠裡雞......希望2010年有新1個方案啦
2010嘅新方案係收鋪落咗閘之後先包返好d sad貨,等你地睇唔到
原帖由 Lcw 於 28-12-2009 16:14 發表
2010嘅新方案係收鋪落咗閘之後先包返好d sad貨,等你地睇唔到

或者send返上倉先pack:no:
DX BATMAN 真係幾得... 人驚:ice:
DX (Deluxe) = 易 甩 :@

好 名 !! :78:
:blame: Batman DX is the "King of the sad貨"!!:*
原帖由 shiine 於 28-12-2009 09:14 AM 發表

唉~我又中左 sad 貨啦~ 個發光頭成個歪晒~直頭連個頭型都變埋~今日收工又要出旺角......:31:

咁大鑊?
shiine兄可否 post 張相參考o下?
我都要返去睇真 d 先得...  :55:
oops...   found it!

scary.....   :69:
post 晒d相出黎∼ 等ht驚下:x
原帖由 viewview 於 28-12-2009 04:44 PM 發表
post 晒d相出黎∼ 等ht驚下:x

驚無用....要佢地知我地個個去曬佢到換...好多人嘈佢先知道怕.....
DX BATMAN...
甩膠高低頭BATMAN~
之前T-600已經係高低眼.............你想點丫ht
原帖由 danny_chan 於 28-12-2009 02:42 PM 發表

:66: ....佢去死啦.....我信老闆娘唔會再拿有問題的貨比人換...但係佢d伙記一定會囉:67:  我講真今次真係一個好例子啦~jimy兄已經見過呢隻問題batman...到我朋友手上已經係第二手....再到你手上已經係第三手.... ...

有相為證, 呢次 HT 斷到正一正!
佢地咁注重 marketing, 睇o下呢壇野佢地典攪..  :78:
高低頭係點...