Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Hot Toys DX 02 Batman TDK.....集中討論

關閉 [複製鏈接]

回覆 125# 的文章

所以隻t600做咗死貨囉,响丫烏大把,8魚多d就買到
原帖由 Lcw 於 28-12-2009 05:11 PM 發表 所以隻t600做咗死貨囉,响丫烏大把,8魚多d就買到

T-600 太多版本, 基本版必然變死貨.... :ice:
原帖由 danny_chan 於 28-12-2009 02:42 PM 發表

:66: ....佢去死啦.....我信老闆娘唔會再拿有問題的貨比人換...但係佢d伙記一定會囉:67:  我講真今次真係一個好例子啦~jimy兄已經見過呢隻問題batman...到我朋友手上已經係第二手....再到你手上已經係第三手.... ...

我換兩次, 都係特登搵老闆娘, 佢兩次都開新貨比我
我t600反而無換過.因為唔想為左隻眼而爛其他地方....因為其他地方算ok....唉......terminator salvation已經又係ht一次失信地方......只係隻ver1 john同馬仔係最好....始終ht係出人型公仔好d.....玩具仲未到家
原帖由 viewview 於 28-12-2009 05:06 PM 發表
高低頭係點...

p6有相睇........:51:
原帖由 danny_chan 於 28-12-2009 05:54 PM 發表

p6有相睇........:51:

我睇唔到有咩問題 請指教....

我第一次買ht野...
:67:

頭頂.....高低左.....睇牛角位好明顯見到啦

回覆 134# 的文章

o岩o岩 check 完
我個 sonic 眼頭都係咁
睇黎係佢個 mold 有問題..........:42:

不過個身就冇事.....聽日都係要帶個頭去換了..........:what:
原帖由 danny_chan 於 28-12-2009 06:24 PM 發表
:67:

頭頂.....高低左.....睇牛角位好明顯見到啦

ic!! 原來係指角位。

我睇錯位,thx
:44: 買唔到可能是福黎
原帖由 Voucher 於 28-12-2009 07:26 PM 發表
o岩o岩 check 完
我個 sonic 眼頭都係咁
睇黎係佢個 mold 有問題..........:42:

不過個身就冇事.....聽日都係要帶個頭去換了..........:what:

我同我朋友換左....原來有d真係無事...不過check左好幾盒先搵到d好野
原帖由 danny_chan 於 28-12-2009 08:00 PM 發表

我同我朋友換左....原來有d真係無事...不過check左好幾盒先搵到d好野

佢地心裡有數啦.........:*
原帖由 Voucher 於 28-12-2009 08:02 PM 發表

佢地心裡有數啦.........:*

:34: :34: :34:  根本員工一定知咩事......唉.....
可能真係個mold出錯....但係今次隻野叫得dx............唔該出好小小丫:80:
剛剛去HT換完,老闆娘即場開一盒新的比我check,終於呢隻乜事都無,唯獨Sonic eyes頭都有高低角問題,反而我原本那隻還沒咁嚴重,要回舊頭。

最後我堅持留下網上留言printout,希望她們留下作reference。不過我換時有一個換緊,走時有一個拿住盒上去換。
原帖由 terce 於 28-12-2009 08:04 PM 發表
剛剛去HT換完,老闆娘即場開一盒新的比我check,終於呢隻乜事都無,唯獨Sonic eyes頭都有高低角問題,反而我原本那隻還沒咁嚴重,要回舊頭。

最後我堅持留下網上留言printout,希望她們留下作reference。不過我換 ...

佢開紙盒果d新嘅比你check ?
咁好嘅:80: 我之前同朋友去換都係比番counter同埋地下一d我地check......:80:

你點樣同佢講ka? 講軸所有野比佢知? 話你已經換左好幾次?

唉....我都想佢地可以開隻新的比我換........有無人知老闆娘多數咩時間星期幾會係ht?