Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Hot Toys DX 02 Batman TDK.....集中討論

關閉 [複製鏈接]
原帖由 danny_chan 於 28-12-2009 02:50 PM 發表

terce兄...講真今次你呢個問題希望你可以真係去ht反映一下....比d聲氣佢地聽...邊有可能換番sad貨比人....真係唔要得....隻batman qc 差唔在講但係無可能再換多幾手比人囉.....攞去維修再換比人都唔怪佢地 ...

其實我已在電話和老闆娘講過,她堅持不會拿客人的Sad貨給其他客!她亦質疑可能缺損地方相似,我話我沒影背面,網友都可講出背面問題,她就話可能忙中有錯!但她們真的不會咁做!叫我都係落嚟換過係最好的解決方法!

我已Print定一些證據!會再向她反映!我亦和她說我不介意放低隻野,只希望可以拿隻完好!她說現在可以當場驗貨及十四日內有問題換,已經係最好的方法!其實她們堅拒不認!真的好難指證她們用sad貨!:67:
算啦...我地心知就算...好似今日咁你影前面batman相之後我已經知道背後有問題:63:  佢地仲可以唔認都無計...你大可以print呢個post的野比佢地睇...不過佢地唔認無計,我都唔想你難做...希望你14日內隻野有咩問題佢都幫你換走曬佢...記得所有野check清楚dd~條belt都check都幾眼:67:
老闆娘當然維護自己員工啦..不過經過今次佢地內部應該醒水....如果唔係下次再有同類發生...唔好講話由1998年做起....2010年汁得都似.....10年都未攪好呢d小問題.....唉.....
原帖由 danny_chan 於 28-12-2009 03:09 PM 發表
算啦...我地心知就算...好似今日咁你影前面batman相之後我已經知道背後有問題:63:  佢地仲可以唔認都無計...你大可以print呢個post的野比佢地睇...不過佢地唔認無計,我都唔想你難做...希望你14日內隻野有咩問題佢都幫 ...

原本想訂t2-Arnold! 現在沒mood了!:!

下次都係早訂早取!

今晚我實拿個Post比老闆娘看!:66:
而家重災區睇黎係....

1) 膠衫甩皮

2) 發光頭高低角

:Q
原帖由 terce 於 28-12-2009 03:15 PM 發表

原本想訂t2-Arnold! 現在沒mood了!:!

下次都係早訂早取!

今晚我實拿個Post比老闆娘看!:66:

但願你成功為我地攞番一口氣.........無可能咁樣做生意~qc差唔在講.....但sales手法上出錯....錯完一次再錯....唔信咁多忙中有錯...而且如果佢話忙點解andy呢排只係企下睇下呢...唔幫手做counter....:31: 唔係怪andy有錯..只係有時大公司應該可以做得更好囉. 佢地都唔算忙啦~每次只係可以係counter比2個人check貨....不如話佢地忙住係到點樣遮住d sad貨放番係counter...:66: .........就算佢地咁做都唔好比我見到啦:75:
服務態度係好左,不過換貨問題仲有好多改善空間,話明換貨當然係唔好先換啦....點解唔攞番去維修再比客人換呢...最多咪同客人講等幾日:26:
加油丫terce
原帖由 Jimy 於 28-12-2009 03:15 PM 發表
而家重災區睇黎係....

1) 膠衫甩皮

2) 發光頭高低角

:Q

transformable gun之前好似有師兄有問題tim :72:
:30:
我都係+月先訂,咁快有得攞本來好開心,點知原來派sad貨,真失望
原帖由 danny_chan 於 28-12-2009 03:19 PM 發表

但願你成功為我地攞番一口氣.........無可能咁樣做生意~qc差唔在講.....但sales手法上出錯....錯完一次再錯....唔信咁多忙中有錯...而且如果佢話忙點解andy呢排只係企下睇下呢...唔幫手做counter....:31:  ...

其實我原本仲考慮換唔換好,還打算認命!驚越換越衰!但當大大告訴我那件係你朋友的Sad貨真係火都嚟埋!:angry:

係!我換時,你可以話我未看清楚!但如果我只可以係Sad貨內選!咁點選都係Sad貨!希望HT正視呢個問題!
頭像被屏蔽
原帖由 terce 於 28-12-2009 15:28 發表

其實我原本仲考慮換唔換好,還打算認命!驚越換越衰!但當大大告訴我那件係你朋友的Sad貨真係火都嚟埋!:angry:

係!我換時,你可以話我未看清楚!但如果我只可以係Sad貨內選!咁點選都係Sad貨!希望HT ...

係次貨入面任你揀都係死,點揀都係sad貨,
呢個問題真係解決唔到...

佢pack返埋又係當新貨賣,當新貨換....唉

今晚上去HT大家一齊大集會。
原帖由 Jimy 於 28-12-2009 03:37 PM 發表

其實如果她真係拿回廠修理好才Pack返出來賣,我覺無可厚非,但一定要做呢個工序!
原帖由 terce 於 28-12-2009 03:28 PM 發表

係!我換時,你可以話我未看清楚!但如果我只可以係Sad貨內選!咁點選都係Sad貨!希望HT ...

sad換sad....:42: ht想睇你係sad貨中搵唔搵到岩心水......
睇黎呢隻dx-02都好多問題下.......貨量咁大都唔知佢點收科.........:50:
原帖由 Jimy 於 28-12-2009 03:37 PM 發表

jimy其實你可以約埋terce兄一齊去丫~佢都係今晚去換貨.....

其實佢地sad貨重包再比人換,當係新貨...真係手法唔岩,........不如做好dd善後...攞番d sad貨去維修再比番客人仲去...好過講話''唔岩可以再番黎換''...換黎換去咪又係差貨....:30:
仲要係上次比我同朋友係晚上撞見佢地係度包番sad貨,再包膠...係度入盒放番係counter......死得啦
原帖由 O_biscuit 於 28-12-2009 03:47 PM 發表
睇黎呢隻dx-02都好多問題下.......貨量咁大都唔知佢點收科.........:50:

我好想知佢外國市場係點.....usa同日本如果有問題咁點算............:42: