Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Hot Toys DX 02 Batman TDK.....集中討論

關閉 [複製鏈接]
好 彩 我 無 買....... :(  :34:
原帖由 Gretzky99 於 28-12-2009 11:34 AM 發表
好 彩 我 無 買....... :(  :34:

其實隻野真係幾得!只係有部份QC有問題!自己中左Sad貨咁解!:63:
原帖由 terce 於 28-12-2009 11:33 發表 Jimy,對不起,用了你的Post去訴苦!:64:

不打緊, 大家都是分享一下....

集中一個POST討論, 好過開十幾個POST都訴苦....

:)
我念如果各位大大脫皮唔係咁明顯既,都大可以唔使換啦,我買左2隻,拿回來了四日,第一日開黎睇,2隻一d事都沒,完美呀:$ 點知其中一隻玩了兩日,兩腿內則的重要部位就有d巢巢地,好似就黎想脫皮咁:( 我平時拿figure時都習慣用中指和姆指拿下盤位,這隻batman都係,而我發現batman同一個部位拿得多就最終都係會脫皮:( 所以我發覺隻料真的好有問題,依家沒事的,其實唔係真正沒事....除非你真係擺好一個固定pose後就從此不動,不然我念都會好快有事,至於依家已經有少少事的,好似我第一盒開既呢隻咁,唔好念咁多啦,我既意見係,越換越衰:angry: (當然我指的是不明顯的啦,看各位大大們的容忍度了:oh: )我另一盒都不敢動了,檢查過沒事就把它入土:x
原帖由 fruitswai9 於 28-12-2009 12:04 PM 發表
我念如果各位大大脫皮唔係咁明顯既,都大可以唔使換啦,我買左2隻,拿回來了四日,第一日開黎睇,2隻一d事都沒,完美呀:$ 點知其中一隻玩了兩日,兩腿內則的重要部位就有d巢巢地,好似就黎想脫皮咁:( 我平時拿figure時都習慣 ...

:79: X2
不然我念都會好快有事,至於依家已經有少少事。
朋友:45:
對不起......

呢隻正正是我朋友的一隻.....我地就係話呢舍腹雞位有糖膠....正正係我地攞番去換果一隻..................
對不起
我suggest你快一點拿回去換...因為朋友話好似背部加jumping裝備位也有小小甩膠....
對不起丫
原帖由 danny_chan 於 28-12-2009 12:33 PM 發表
朋友:45:
對不起......

呢隻正正是我朋友的一隻.....我地就係話呢舍腹雞位有糖膠....正正係我地攞番去換果一隻..................
對不起
我sug ...

大大全中呀!我那隻背部係有甩膠架!:69:

不用對不起,我反而要多謝你!我會拿去換的!

原帖由 terce 於 28-12-2009 12:41 PM 發表

大大全中呀!我那隻背部係有甩膠架!:69:

不用對不起,我反而要多謝你!我會拿去換的!

大家都係ht買家:67: 當然提你啦....今次ht真係衰到......
因為我同朋友早幾日去換時已經講過呢個問題佢地話會維修而且講左比佢地知背部甩膠問題...佢地話無問題我地會維理...點一知....轉個頭就比人換貨
ht用返sad貨換sad貨,哩d手法真係幾可惡
好想知係咪張單過咗+四日後
ht唔會再換貨呢
原帖由 Lcw 於 28-12-2009 01:10 PM 發表
ht用返sad貨換sad貨,哩d手法真係幾可惡
好想知係咪張單過咗+四日後
ht唔會再換貨呢

好似係....過左14日應該換仲煩...佢地一定話小問題應該唔換....要broken先會接受你換貨...
:50: :67: 那我還追唔追現貨好:56:
原帖由 Tachikoma 於 28-12-2009 01:28 PM 發表
:50: :67: 那我還追唔追現貨好:56:

我都會買現貨...不過真係會check耐小小.....
哩幾日咁凍,之後回暖,溫差咁大
就算唔掂佢,佢都可能自己甩皮
頭像被屏蔽