Toysdaily 玩具日報

查看: 10652|回復: 9

[玩具攝影] 電影鏡頭下的 Dx 12 蝙蝠俠

最近先入 dx12,係我第一隻 dx。感覺簡直好似由 nokia 3310 轉去 iphone 5。好正呀!!!
第一時間緊係影相。咁但係我相機又唔pro,又無技術,屋企又細{:2_309:}加上呢隻 dx12已經有好多 ching 影過靚相。

所以呢就決定影d有d新意既野。

就係用番 nolan 既鏡頭影啦!大家認唔認得出係邊一幕呢{:1_203:}??

最後都加幾張開箱相。個盒都好靚:D

好圖 Ching! Ching 重乜唔等遲d出貨的蝙蝠櫃與蝙蝠俠,唔駛依家高追ma? 純粹好奇問吓,不喜輕插
好!:handshake:..............................
正圖, 樓主好有心機.  
我都好鍾意將D公仔電影化, 睇到樓主D相就即刻手癢想整個二次創作,落返個電影尺寸比佢試下個feel, 希望樓主唔介意 {:1_208:}

These are really great photos..  Love the first one where he's holding the EMP inside the tunnel :$
回復 2# marine0791

就係見到Y記有唔係高放先入。

Ching 訂左個 4合1?
回復 4# gice

你令我諗起Toronto Batman.
回復 4# gice

哈哈,最衰我影完先發現唔記得左較相機影 16:9 {:1_240:}
回復 7# honyan

i know right. 佢就係周圍同人講呢3句野 lol
佢同spiderman streetfight真係超正!