Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] CCSTOYS 真三一萬能俠1號

bigbigfriend 發表於 28-12-2021 12:00 PM
同意,呢個位做得有點hea,好像山口式那樣硬切開再塞入關節,不過其他位置做得不錯。 ...

因為而家係灰模,睇出來比較明顯,當翼同背包上左色就會好好多,而且響背部,唔緊要啦!
馬仔 發表於 28-12-2021 12:03 PM
因為而家係灰模,睇出來比較明顯,當翼同背包上左色就會好好多,而且響背部,唔緊要啦! ...

同意,呢個位真係情願佢穩陣D,如果用膠,一定玩得膽戰心驚。
不過,依家好多玩具就算用金屬都一樣會自動分解,我都睇化~~~
Garycharm 發表於 28-12-2021 05:02 PM
同意,呢個位真係情願佢穩陣D,如果用膠,一定玩得膽戰心驚。
不過,依家好多玩具就算用金屬都一樣會自動 ...

有買EX真三一第一批就知,隻翼用螺絲上,一開盒就斷翼,之後先背補番套新翼,但設計上都會有機會斷。
剛剛面書睇到發光同其他姿勢,真係正到爆,2月應該出到貨,不過我等6月個批。
馬仔 發表於 10-1-2022 06:28 PM
剛剛面書睇到發光同其他姿勢,真係正到爆,2月應該出到貨,不過我等6月個批。 ...

要入24粒電芯

都係玩一次半次,之後都係唔會裝。
馬仔 發表於 10-1-2022 06:28 PM
剛剛面書睇到發光同其他姿勢,真係正到爆,2月應該出到貨,不過我等6月個批。 ...

Lunar new year effect, high risk of bad QC

邊度可以睇到這一個資訊,24粒電芯真係有一點恐怖
馬仔 發表於 10-1-2022 10:19 PM
都係玩一次半次,之後都係唔會裝。

24, once checked, then pulled them out.
sample updated

期待.但透光果度可以執執嘛?
Dancougaproto 發表於 10-1-2022 10:44 PM
邊度可以睇到這一個資訊,24粒電芯真係有一點恐怖

蒸品Facebook有講。

多謝ching解答  發表於 11-1-2022 09:01 AM
應該好多成本去左d led燈道,其實唔要發光gimmick減返五舊賣對用家來講會唔會開心d呢...
fallout8 發表於 11-1-2022 08:24 AM
應該好多成本去左d led燈道,其實唔要發光gimmick減返五舊賣對用家來講會唔會開心d呢...  ...

又咁講,佢呢個size, 可動,設計,上色,武器,俾B記出會幾錢?
分分鐘收你2500以上。

當然無燈減5百會更好,但真三一出呢下絕招,係加埋粒燈先夠正!
馬仔 發表於 11-1-2022 09:33 AM
又咁講,佢呢個size, 可動,設計,上色,武器,俾B記出會幾錢?
分分鐘收你2500以上。

如果我無攪錯的話,應該係身體每個發光位都係獨立供電,所以每次入電芯,都要分別入落去手,小腿,大腿,上身,下身?頭?再如果每個位都要獨立開關電源