Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] CCSTOYS 真三一萬能俠1號

好正,即刻訂左
快快 發表於 20-12-2021 06:25 PM
等你CCSTOYS SHIN GETTER!
之前隻CCSTOYS Zero 好滿意,抵食夾大件。
而他真三一造型堪比選美造型,應大得 ...

嘩~~浄係上層都重過包米⋯⋯大部分EX
我唔想要2月個批,遲d定等6月個批。
快快 發表於 20-12-2021 06:25 PM
等你CCSTOYS SHIN GETTER!
之前隻CCSTOYS Zero 好滿意,抵食夾大件。
而他真三一造型堪比選美造型,應大得 ...

無位都要汁個位俾佢。
見到正面個面相,你就唔會想買
eddiem249 發表於 21-12-2021 03:18 AM
見到正面個面相,你就唔會想買

係喎,對比起其他Getter,個口件綠色件咁細,不過都會定。
不知道metal build的臉怎麼樣,但總好過sr合金…
CCS呢隻完勝其他ver. 除左面相有少少奇怪,鼻樑位好太"吉",面相黎講千值最靚仔,衰在用膠成型色
Edmond22 發表於 21-12-2021 10:05 AM
CCS呢隻完勝其他ver. 除左面相有少少奇怪,鼻樑位好太"吉",面相黎講千值最靚仔,衰在用膠成型色 ...

多口講句, 你估佢會唔會出特別色呀嗱...
kennethli 發表於 21-12-2021 10:30 AM

佢當年出隻有上色昆人落定,出來變左成型色,而家睇佢夠唔夠疆出電鍍色,因為佢一出實俾人小獲金,睇下佢怕唔怕人鬧。
馬仔 發表於 21-12-2021 10:42 AM
佢當年出隻有上色昆人落定,出來變左成型色,而家睇佢夠唔夠疆出電鍍色,因為佢一出實俾人小獲金,睇下佢 ...

佢從來都唔怕俾人鬧啦....

莫講話嚴重如玩具QC同出改色改良版當訂第一版嘅忠粉係白老鼠,簡單如張「訂單」叫佢唔好再用收銀機熱感紙,咁X低成本已經可改善嘅,佢都Don't give a shxt啦
ToyKnife 發表於 21-12-2021 11:40 AM
佢從來都唔怕俾人鬧啦....

莫講話嚴重如玩具QC同出改色改良版當訂第一版嘅忠粉係白老鼠,簡單如張「訂單 ...

另一間連鎖玩具店開左定,定左真三一。

張單無色對佢地有利,當然唔改啦。
kennethli 發表於 21-12-2021 10:30 AM

你指CCS定千值先? CCS就唔覺佢有呢個practice...千值就好難講,不過以佢果隻真三一既人氣同埋已經玩過黑色ver. 再將佢recolor既機率細D
Edmond22 發表於 21-12-2021 12:23 PM
你指CCS定千值先? CCS就唔覺佢有呢個practice...千值就好難講,不過以佢果隻真三一既人氣同埋已經玩過黑 ...

超獸已經玩死咗,仲黎呢招??
馬仔 發表於 21-12-2021 10:42 AM
佢當年出隻有上色昆人落定,出來變左成型色,而家睇佢夠唔夠疆出電鍍色,因為佢一出實俾人小獲金,睇下佢 ...

我又唔覺得佢會怕人小鑊甘! 妳睇佢D關所處理, 玩家都係一路罵一路訂!