Toysdaily 玩具日報

查看: 68438|回復: 324

[新品消息] CCSTOYS 真三一萬能俠1號

CCSTOYS「真ゲッター1」合金可動フィギュア 開発中

點解要係真三一!?!?!?

你叫我點pass!?!?!?
:53:
Garycharm 發表於 15-1-2021 05:46 PM
點解要係真三一!?!?!?

你叫我點pass!?!?!?

同感,我經歷了大量心理掙扎先成功pass到萬能俠zero。
今次直接出一隻MB風真三一,唔訂一定後悔終身。
所以同一時間有三間玩具公司出真三一合金玩具,three zero 物超所值且質素有保證,但係身形有少少走樣,bandai以後會出的metal build 肯定唔會平,又唔會重手。點睇都係ccs最抵玩。
希望今次呢一隻唔使過千七:handshake:
頂!又中,又要入!
Dancougaproto 發表於 15-1-2021 05:53 PM
所 ...

$1698:34:            

CCSToys 手上準備咗幾多 licenses呢? 近排真係好 aggressive!  又出得快,又隻隻都係最受歡迎機體~! :67:
點解好似著咗大碼紙尿片咁嘅 :26:

又玩裂甲 feel??

又一岩一忽??
Lau 發表於 16-1-2021 09:22 AM
又玩裂甲 feel??

又一岩一忽??

裂甲...BANDAI 隻模型版 真三一

竟然無消息

真龍...之類...
Dancougaproto 發表於 15-1-2021 05:53 PM
所 ...

當初訂天元除咗係中意角色之外,重點係大大隻合金又夠平,但如果越嚟越貴,就算再中意個角色都可能會諗一諗先,始終我自己覺得冇乜太多嘢玩,都係擺好個pose就變景品,長期display就算

Updated
E728D3E8-FA7A-49A6-9CB4-AB2529CDB242.jpeg F839D5DF-7791-44B7-AEB8-5228BFDA1A02.jpeg C487A5DA-EBB1-48A7-9FD1-66150F8FE4B8.jpeg 335538F5-36C8-4A47-9993-90D3EF4437AF.jpeg 62DC2171-59A0-4FF6-B955-D52331266733.png
型過千記個隻。
到時可以將千記隻真三一和帝皇封盒

中國 FanMade 公司旗下新興玩具品牌 CCSTOYS 繼紅蓮螺巖、無敵鐵金剛ZERO後,今(15)日再度公開出自《真蓋特機器人 世界最後之日》的最新合金完成品「真蓋特1」商品原型!