Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] CCSTOYS 真三一萬能俠1號

根本英俊 發表於 13-1-2022 02:18 PM
我見佢有部份燈係暗到好似無開咁, 例如大脾位, 同D燈都好似唔係咁明顯, 特別係大脾同手既燈, 真心呢隻野既 ...

愈睇愈正

不過屋企已無位... 又係考驗各位師兄走私大殺傷力武器既時候
我喺手背嘅手鐮卡關…插唔入

9:32 個樣令我諗起龍珠超個莫納卡

著燈效果令人滿意,係大腿上側唔夠光同埋只有面嘅上半部有燈(不知為何圖片上載失敗
genesicgaogaiga 發表於 14-1-2022 02:16 AM
https://www.bilibili.com/video/BV1Ba411q7c7?from=search&seid=15980355481842118393&spm_id_from=333.33 ...

呢個女仔第一次睇,幾靚女。
馬仔 發表於 14-1-2022 07:57 AM
呢個女仔第一次睇,幾靚女。

風格好似嗰個甚麽”炒蛋車間長”,外表斯斯文文,但動作粗魯豪氣
bigbigfriend 發表於 14-1-2022 08:17 AM
風格好似嗰個甚麽”炒蛋車間長”,外表斯斯文文,但動作粗魯豪氣

炒蛋唔夠靚女,而且太粗豪,車車好好多。
genesicgaogaiga 發表於 14-1-2022 02:16 AM
https://www.bilibili.com/video/BV1Ba411q7c7?from=search&seid=15980355481842118393&spm_id_from=333.33 ...

感覺這個好有誠意,期待快啲收貨見到實物。
條片見到D餅仔電芯全部用個透明密封膠袋裝住,要試電就一定要剪穿個袋,另外大腿同小腿亦只有一半係連住個關節,另一半用來改做電池蓋兼且拆得出來,條皮帶背後仲見到兩大條電線,玩上手都要好小心
wiswis 發表於 14-1-2022 09:32 AM
條片見到D餅仔電芯全部用個透明密封膠袋裝住,要試電就一定要剪穿個袋,另外大腿同小腿亦只有一半係連住個 ...

佢個透明密封膠袋似係特登包住,方便一次過入三粒電芯,唔洗分開入三次。
如果隻野爆得開,好有衝動改晒佢做一個鋰電源/插mirco usb
包住塊膠唔驚著火?不過的確拆咗個膠袋係好難放入去(琴晚玩嗰陣試過xD
leo_00 發表於 13-1-2022 11:04 PM
包住塊膠唔驚著火?不過的確拆咗個膠袋係好難放入去(琴晚玩嗰陣試過xD

膠係絕緣體, 正常電壓點會起火? 所有電線都係包膠架喎..
哩間廠出既嘢真係抵食夾大件, 2k咁多嘢玩又夠大隻, 如果成品夠實淨,真係冇得輸,我訂咗頭批貨希望順順利利啦~