Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 長跑分享:向著標竿直跑

今晚很疲累下跑了5公里,希望這星期可以跑多兩天吧!

昨晚我也5公里,好彩完左先落雨.......
老文 發表於 22-11-2018 03:47 PM
昨晚我也5公里,好彩完左先落雨.......

昨晚黃昏落緊微雨., 仲以為無得跑.......................
歐叉獅子 發表於 22-11-2018 05:28 PM
昨晚黃昏落緊微雨., 仲以為無得跑.......................

其實都試過,跑到一半先落大雨,都會硬住頭皮頂埋佢先安樂.好在係運動場跑,事後可即換番乾衫加吹乾頭.:DD
老文 發表於 23-11-2018 09:33 AM
其實都試過,跑到一半先落大雨,都會硬住頭皮頂埋佢先安樂.好在係運動場跑,事後可即換番乾衫加吹乾頭. ...

我都試過, 跑到中途下雨, 回家變成落湯雞

中午又抽了時間跑8公里,只要跑埋明天,今個星期就跑夠4天了!

上星期跑唔足4日,昨日又沒空跑步。今晚眼見停雨,便到運動場慢跑7公里,最後在微雨中完成。

今晚在城門河慢跑5公里,之後拉根和cool down就結束

中午在城門河跑了12公里,仲有兩個幾月,無得懶了!

晚上在城門河慢跑十公里,不過很多街燈都壞了,期間是摸黑跑步,好不容易地完成

今晚在城門河,微雨下慢跑8公里。

歐叉獅子 發表於 4-12-2018 01:23 AM
晚上在城門河慢跑十公里,不過很多街燈都壞了,期間是摸黑跑步,好不容易地完成

說起摸黑跑....昨晚貪方便.在一個無燈的硬地場夜跑34分鐘,結果踩中地雷...今朝先發覺....{:1_222:},真係醜死鬼
老文 發表於 7-12-2018 09:48 AM
說起摸黑跑....昨晚貪方便.在一個無燈的硬地場夜跑34分鐘,結果踩中地雷...今朝先發覺....,真係 ...

就算有燈, 有時候跑完都會發現對鞋踩過一些不知明物體...........................{:1_237:}

知悉一個老友今早半馬PB,另外兩個老友明日去跑廣馬。所以立即換衫落街跑返14公里,希望進度不會被他們拋離太遠。不過我都知道,無論點樣努力,下年渣馬都唔會見到佢地車尾燈的了

今晚慢跑8公里,可能著得比較多,沒有想像中的寒冷