Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 焦人,,乞人憎,訂後反價(金毛再版gx59)

回復 15# takeshi

張單淨係寫咗按金5魚,不似孤仔,精品,現時點的sxn toy,寫明實價,

因這次是 我第一次在焦人訂嘢,肥Gor Gor 話15魚,但收按金後佢無講明到時可能高過訂價,係,可以說這是焦人營運手法,不接受,可以不訂,但其它舖頭不 是這樣。{:1_237:},始終嗰句明碼實價好D,以免爭拗:(
回復  takeshi

我第一次在焦人訂嘢,係,可以說這是焦人營運手法,不接受,可以不訂,但其它舖 ...
柴灣20座男孩 發表於 23-5-2014 04:54 PM

其它舖頭不 是這樣是另一件事,你接受左佢玩法就無得怨,最多以後吾補襯.....
hmm... i thought banana man always quoted approx price for pre-order...  not anymore?

回復 18# takeshi

明白,想同大家c兄分享,都係嗰句,會找一些起碼寫明碼實價的舖頭來訂:)
回復 17# 柴灣20座男孩

oh then... i can understand your anger towards this pre-order incident since you're 1st time customer.

Perhaps it's just misunderstanding & not intended fraud.  Although i'm not a frequent customer of banana man, I feel that they're not stupid enough to ruin reputation in such a way.
通常幫佢訂野只有YEN价但係到貸价錢一般同出面出入唔大有畤平少少添!
回復  takeshi

明白,想同大家c兄分享,都係嗰句,會找一些起碼寫明碼實價的舖頭來訂
柴灣20座男孩 發表於 23-5-2014 05:09 PM

依架出便都有大shop做到明價實有貨....幫襯佢地好過....

蕉人貴D都有人幫襯其一係售好服務好...但只限figure果邊...

回復 21# roundbun

Yes...I understand this is their operation skill.Buy or not buy acoording to consumers:ar: but for me I absolutely not agree:cool:
頭像被屏蔽
回復 25# 超港人

現今還可以這樣的嗎?所以唔會再幇親:o

回復 17# 柴灣20座男孩
如果係咁, 你都算好彩, 你唔要佢食你訂都可以, 因為張單上無寫明十五魚, 如訂時真係無講話會有上落, 但單上無寫明幾錢你都應問佢點解唔寫實價啦
回復  超港人

現今還可以這樣的嗎?所以唔會再幇親
柴灣20座男孩 發表於 23-5-2014 05:40 PM

你訂唔留意,人地做咗十幾年都係得大約價。出面炒到儍,佢都係收你正常價。訂 M 記我一定去蕉人。
佢真係大把客,多你一個唔多,小你一個唔小,我鍾意佢服務好。
回復 27# kinis

C 兄,我會經一事長一智,:unhappy:嗰日無啦啦入去訂咗:49:

回復 28# RRAAYY

下,出面好多賣緊15魚啫,怎樣抄呀:ice:

仲有,我只想帶出,到現在我有訂嘢的舖頭不下十間,據我所見只有這間是用約價,如果所有同行都是這樣,玩具迷怎樣諗法?:handshake: