Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY-1/4 RoboCop即将上市

回覆  mushroom

HT條腳好似冇咁粗~太耐冇睇過齣戲唔記得了~
C.N 發表於 20-1-2014 10:37 AM

如果用呢兩張比唔準, angle, 透視唔一樣.
提提大家,千期唔好諗住亞虎超級vip先買,乃野成份好高,因為eb qc的寬容度都幾大,萬一買盒平少少的次貨,又無得搵就得不償失了(本人買親盒盒都有野要換)
個Stand改下好冇:49:, 仲係lock住個大肶, 會花架大佬:68:, 唔用又驚PK.

回復 121# mj23

其實兩幅相嘅figure都未係final,點度都未必準。但我記憶中Robocop應該係再肥D。HT果隻好似美型左少少?腳係咪咁樣冇為意,EB版睇落大脾稍長。(齋睇圖流下口水都OK嘅.../大貨質素到時再算:))
回復  mj23

其實兩幅相嘅figure都未係final,點度都未必準。但我記憶中Robocop應該係再肥D ...
C.N 發表於 21-1-2014 12:32 AM

EB 如果整到自動放槍, 大脾大些唔奇。
"机械战警准备出动!!农历年前和你一起警恶惩奸!!记住保护好钱包君!HD1:4机械战警可遥控转头、开关腿部枪盒,更附赠飞行器、战损胸甲、炮弹机关枪+手枪枪以及包括经典尖刺拳头在内的6个替换手型,甚至可以遥控说出墨菲的经典对白,性价比绝对最高!!经典重现,少年回忆再现眼前!"

回復 126# C.N

其實內地當年都係譯做《鐵甲威龍》@@
農曆前有得玩:$
希望QC掂:he:
快D快D
哎∼HT果隻......唔知新戲上時出到未!
"机械战警准备出动!!农历年前和你一起警恶惩奸!!记住 ...
C.N 發表於 22-1-2014 05:42 PM

請問真人頭呢?

副廠可以諗諗出埋張1/4椅:he:
回復 130# mushroom

今次EB連幾個表情都隻字不提~{:3_135:}
我只想知佢幾多銀
我見掏寶開3280人仔...:69:
回復  mushroom

今次EB連幾個表情都隻字不提~
C.N 發表於 22-1-2014 10:56 PM

莫非得一個表情?