Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY-1/4 RoboCop即将上市

等到命短了…4月會出到嗎?
eb無得訂,
我意思係 訂單 同 現貨 都係先到先得, 賣晒訂哂就無.
( 除非無限印接訂喇 )
格仔餅 發表於 12-3-2014 05:10 PM

係啊, 所以之前幾次去到都無貨, 佢又無得留名, 所以最後都買唔到. 之後心情"冷卻"o左就無再打算入手了. 不過講真我都寧可figure出時去買現貨, 多過比訂等一年先派. 訂貨係一定會有得玩, 不過好多時我都唔想等太耐呢~
係啊, 所以之前幾次去到都無貨, 佢又無得留名, 所以最後都買唔到. 之後心情"冷卻"o左就無再打算入手了. ...
jeffloh 發表於 13-3-2014 11:23 AM

我等HT Robocop 等到唔想入。
點解咁耐都未有貨……香港區旗艦店係咪執咗粒{:1_215:}
二月問過話三月頭,三月問就話四月頭....-.- (究竟有冇心出)
HOTTOY果隻昨天問過話年中
EB 只係一間小型公司, 不要抱太大期望啦.

(小弟之前拎Jordan 素體去整, 都係等極電話等左成個月幾都無回覆, 好奇地去門市問, 點知已經有點拎)
二月問過話三月頭,三月問就話四月頭....-.- (究竟有冇心出)
HOTTOY果隻昨天問過話年中
赤武神 發表於 25-3-2014 07:20 PM

Hottoys 年中, 唔通6月?
回復 155# 赤武神
師兄~~想問問你話問過ht年中....係講緊1/6個隻年中派? 定係1/4個隻會有得開訂 ?
我最想知會唔會跟埋個戰損頭盔,如果淨係得大陸有我真係會極之失望同埋對呢間香港公司極之反感,以後唔會再幫襯!!
回復  赤武神
師兄~~想問問你話問過ht年中....係講緊1/6個隻年中派? 定係1/4個隻會有得開訂 ?
ricky246 發表於 26-3-2014 09:52 AM

1/6 robocop年中派
慘~~仲要等多兩個月...足足過左一年~~~
慘~~仲要等多兩個月...足足過左一年~~~
ricky246 發表於 27-3-2014 09:21 AM

Hottoys 一向係咁
ED條少爺仔...大家別認真了......:67:
估唔到冇人留意到今日首賣?可惜不是會員唔賣比我住
確定隻隻跟埋戰損頭,安心哂
會員幾錢呀?{:1_221:}