Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY-1/4 RoboCop即将上市

一至日都開, 估唔到
頭先5點幾經過冇人, 本來系想買, 但3K幾到尾, 真系好肉赤
回復 185# fat9

同師兄一樣…
未出價錢時,見到D圖咁似! 大大聲話一定要買俾自己做生日禮物!
但知道3K尾 4K之後……
真係過唔到自己……
回復 186# kimlam

me too!本應諗住3干頭都還可以。點知3到尾四字頭:69:……唯有睇吓HT會唔會出Robocop人頭版
本來訂左HT, 都後悔無等埋ENTERBAY, 但依家無了。   若果HT都係膠, 我至諗。
我仲掙扎緊買唔買...自問真係ROBOCOP HEART FAN,但係成3.9K真係好難過到自己果關..
隻FIGURE造得好靚,同埋我好鍾意佢跟返電影中既肥肥矮矮身型比例,咁先係ROBOCOP!

但係真係諗唔明,點解造到1:4咁大既SIZE,都唔可以跟足咁造到大脾開合??要造電動而跟唔足前後開合我OK,但係點解入面既DETAILS位都完全冇晒???,有幾難造呢????

我真係寧願隻FIGURE冇電動,大脾跟足電影開合(1:4真係完全冇難度),一樣價錢我都唔介意,起碼個頭可以自由郁,而唔係下下要電動一係左盡一係右盡,而且如果之後REMOTE壞左,咁個頭永遠唔可以郁??連槍都拎唔到,手動又話會整壞佢.....
其實用咁嘅價錢買,最重點要精細同像真,其他功能並不太重要
,反而搖控發聲功能有啲似小朋友玩具,如果冇電子功能但價錢三千頭會多人買好多。:80:

回復 190# AVP仔

E隻唔會係小朋友玩具....
呢隻做到電影效果,正!:handshake:但EB嗰隻做咗手槍開關,但同電影兩碼子事,就失去像真意義……:80:
我仲掙扎緊買唔買...自問真係ROBOCOP HEART FAN,但係成3.9K真係好難過到自己果關..
隻FIGURE造得好靚,同埋 ...
xxsss 發表於 9-4-2014 02:38 PM

或者等非電動版, 若會出的話
頭像被屏蔽
支持環保不浪費金錢! x 2
本來好想買,不過門市個display po 屎真係....:72:
呢個真係想講講:58:,你門市擺出嚟係呈現最好一面引人買嘛,但去EB每次睇完display都有反效果,姿勢古古怪怪又冇整理下啲衫褲,有一兩次䏲完相想幫襯,一去到見到實物即刻乜意慾都冇晒……:ice:相反呢方面HT好好多!