Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY-1/4 RoboCop即将上市

見佢3集parts都有, 唔知真人頭雕係頭2集定係第3集果個演員呢? (雖然我唔會display真人頭雕)

另外八卦想知, 其實大家會寧可一隻figure跟晒3集的配件(定價高d) 定係唔要flight pack而定價平返d? 我自己就prefer一次過, 一來唔洗煩, 有多d配件我想點玩都得, 2來我又唔覺少d配件會平到幾多呢~
見佢3集parts都有, 唔知真人頭雕係頭2集定係第3集果個演員呢? (雖然我唔會display真人頭雕)

另外八卦想 ...
jeffloh 發表於 23-1-2014 10:32 AM

一次過當然好過分兩盒。

如果無真人頭雕就唔駛諗了
一次過當然好過分兩盒。

如果無真人頭雕就唔駛諗了
mushroom 發表於 23-1-2014 10:53 AM

我反而好少display真人頭雕, 好似ironman, batman果d我都係連cowl, mask一齊display的, 個人喜好吧~
我反而好少display真人頭雕, 好似ironman, batman果d我都係連cowl, mask一齊display的, 個人喜好吧~
jeffloh 發表於 23-1-2014 10:55 AM

唔計neca ironman , 我無買過有頭雕的batman同ironman, 我都覺得真人頭配盔甲無乜意思。

但係robocop除面罩一幕, 就俾到我好大震撼

希望EB有, 否則HT都可能唔出。
Eb呢隻出左?我仲想訂呀
我前晚入去睇野, 都唔見放出嚟, 即係未有得買?
頭像被屏蔽
asked !
They said no need to order , will be in stock very soon . Then u can buy from them directly
asked !
They said no need to order , will be in stock very soon . Then u can buy from them directly
danny_chan 發表於 10-3-2014 07:31 PM

人人都歡喜!!!!!!!
希望來貨多d啦, 上次想買T-800BD版, 去o左幾次都無貨(因為無得訂, 係先到先得, 賣晒就無), 之後等等下都無mood再去買了.
希望來貨多d啦, 上次想買T-800BD版, 去o左幾次都無貨(因為無得訂, 係先到先得, 賣晒就無), 之後等等下都無m ...
jeffloh 發表於 11-3-2014 02:05 PM

再遲些連HT的robocop都出埋
希望來貨多d啦, 上次想買T-800BD版, 去o左幾次都無貨(因為無得訂, 係先到先得, 賣晒就無), 之後等等下都無m ...
jeffloh 發表於 11-3-2014 02:05 PM

訂單唔係先到先得咩? 訂單制無限印?
再遲些連HT的robocop都出埋
mushroom 發表於 12-3-2014 09:30 AM

1/6無興趣, 我喜歡大隻d的, 唔需要隻隻儲, 只買喜歡的就可以~
訂單唔係先到先得咩? 訂單制無限印?
格仔餅 發表於 12-3-2014 10:41 AM

T-800BD可以訂嫁咩? 因為我只知EB是賣現貨, 問佢有無得比訂佢又話無, 所以只好自己走去睇下有無貨啦. 不過幾次都無貨, 之後又出jordan (好多人) 咁就無再去問了.

早排都有睇下有無robocop, 不過見佢未display出來所以都無入去問.
eb無得訂,
我意思係 訂單 同 現貨 都係先到先得, 賣晒訂哂就無.
( 除非無限印接訂喇 )