Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY-1/4 RoboCop即将上市

連梅菲頭雕~
C.N 發表於 17-1-2014 06:56 PM

Enterbay really is trying to make the best Robocop figure ever - flight pack, human face headsculpt, battle damage armor, sound and electric moving part etc...
連梅菲頭雕~
C.N 發表於 18-1-2014 10:56 AM

如果 QC 靚,呢隻真係最足料o既 Robocop,期待
如果HT 唔係合金, 我都轉軚
有兩咀換咀!我仲以為得一個! 我上面果個好似係E起d牙?
幾足料噃,對可以display埋個頭雕既玩家絕對好事,不過希望價錢唔好咁足料就好了:shiny:
回復 78# mushroom

超合金就冇咩所謂~但張"龍椅"感覺幾有feel~係差個真人頭雕= =
有埋頭雕Like爆{:1_221:},但希望唔好好似小龍事件:unhappy:
回覆  dewback

已訂HT Robocop連椅~唸緊入唔入埋ED-209好~早個星期見仲有得訂~睇黎人氣有限~相比 ...
C.N 發表於 15-1-2014 04:52 PM

人氣唔係冇, 問題係太大隻. 我都想入, 最後用neca雞雞地頂吓癮. 難保有日頂唔順會買HT 209.
反而EB就算會出209, 咁就真係完全冇望, robo都咁大, 209同cain都唔洗旨意買得落手.
咁要等Neca 重出了。
mushroom 發表於 17-1-2014 10:44 AM

Neca既咀....接受唔到.
已訂HT, EB 雖然係大隻, 但見到實物可能都會忍唔住手, 見識過EB 既QC, 睇吓到時咩情形再算.
頭像被屏蔽
回復  mushroom

超合金就冇咩所謂~但張"龍椅"感覺幾有feel~係差個真人頭雕= =
C.N 發表於 18-1-2014 12:52 PM

我都係訂椅………………

但當Batman的櫃出左後…………
係幾靚的,不過樣樣都買唔掂 睇情況先:43:
Eb可以慢慢買,t2 batman過左咁耐都仲賣緊,可以睇定d
回復 83# mj23

其實我都係等緊睇下遲D會唔會出新版Robocop~唔理HT定threezero~我唸V3+電單車組合應該走唔甩~究竟到時荷包君頂唔頂得順真係個問題{:3_140:}