Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY-1/4 RoboCop即将上市

好像有埋飛行器~~~~~~~~~
好像有埋飛行器~~~~~~~~~
denniskwong 發表於 15-1-2014 10:45 AM

有段片睇到有

但咁耐都無真人頭雕睇

唔通又學HT出戰損版
有段片睇到有

但咁耐都無真人頭雕睇

唔通又學HT出戰損版
mushroom 發表於 15-1-2014 10:52 AM

唔出奇, 攪攪下過幾個月又可以準備為動漫節做勢了
係唔係可以發聲,同搖控大腿側槍位?
Most importantly .... how much !!!!

I will skip for sure if it is above $3.5k.
Most importantly .... how much !!!!

I will skip for sure if it is above $3.5k.
RRAAYY 發表於 15-1-2014 02:30 PM

除非HT 有現貨,   或仲有得訂。

唔係過硬。
回復 43# dewback

已訂HT Robocop連椅~唸緊入唔入埋ED-209好~早個星期見仲有得訂~睇黎人氣有限~相比IM同P仔~
唔出奇, 攪攪下過幾個月又可以準備為動漫節做勢了
denniskwong 發表於 15-1-2014 11:00 AM

有真人頭又好無又好都唔重要.
有飛行器即係第三集版權,第三集個演員都換咗人,頭雕都無咩價值.
回復 53# 不肖生

可能係第一集頭雕配第三集飛行器~
回復  不肖生

可能係第一集頭雕配第三集飛行器~
C.N 發表於 15-1-2014 05:05 PM

可能性無限接近零
首先,EB要畀兩套戲版權費嚟出一隻figure,完全唔合乎成本效益.
拎得兩套版權當然出兩隻.(唔知佢實際有無拎兩套版權)
再講,就算EB肯賣大包,呢種唔尊重原電影同演員嘅行為,
一般嚟講電影工司作為版權持有人係唔可能批嘅.
回復 42# mushroom

唔該晒,個價都幾恐怖……$_$”

回復 53# 不肖生

師兄, 曾經有一位資深玩家同我講過...
版權只係限於Figure本身, 而配件係無限制的...
就好似 HT QS001 BATMAN 咁, 有齊BANE, JOKER 面具, 又有第二集o既背包發光頭, 又有第三集支發光鎗....

但以EB 咁孤寒o既作風, 你睇T1000 D配件... 就應該無真人頭了, 如果有仲唔立即show off 咩~?? 我估佢有機會同T800 一樣, 出多隻BD版囉...
不過我都係聽返黎, 有錯請指正...

其實Bill爺之前已經post左張Robocop 1/4說明書有標示內附一個真人頭
同埋附一個戰損既胸甲,呢d都係未公開
其實Bill爺之前已經post左張Robocop 1/4說明書有標示內附一個真人頭
同埋附一個戰損既胸甲,呢d都係未公開
...
赤武神 發表於 15-1-2014 06:35 PM

早知唔訂HT, 但想有椅。
其實大家都真係唔好望有第一集人樣喇,Peter 本人同佢agency 根本咁多年都冇放過人樣版權出黎,有都只係以前啲首辦……